ΕΥΡΩΠΗ

Ρεάλ - Μονακό 77-75: Ο Ντεκ με buzzer beater έδωσε στους Μαδριλένους τη νίκη απέναντι στους Μονεγάσκους των Καλάθη - Παπαγιάννη

Ρεάλ - Μονακό 77-75: Ο Ντεκ με buzzer beater έδωσε στους Μαδριλένους τη νίκη απέναντι στους Μονεγάσκους των Καλάθη - Παπαγιάννη
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε με 77-75 τη Μονακό σε ένα δυνατό φιλικό τεστ, χάρις στο καλάθι του Γκάμπριελ Ντεκ στην εκπνοή του χρόνου.

Ο Γκάμπριελ Ντεκ λύτρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο δυνατό φιλικό με τη Μονακό, καθώς με καλάθι στην εκπνοή του χρόνου έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 77-75.

Οι δύο ομάδες παρέθεσαν ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, με τη Ρεάλ να χαμογελά στο φινάλε απέναντι στη Μονακό του Νικ Καλάθη (5 πόντοι) και Γιώργου Παπαγιάννη (4 πόντοι), οι οποίοι προσέφεραν μερικές όμορφες φάσεις.

Από την αναμέτρηση δεν έλειψε η ένταση, με τον Μάριο Χεζόνια να αποβάλλεται με δύο τεχνικές ποινές, όντας έξαλλος με τον διαιτητή.

Σε κάθε περίπτωση ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο δεν έλειψε η ένταση και το πάθος, θυμίζοντας επίσημο ματς, από εκείνα που θα απολαμβάνουμε από τον Οκτώβριο στη EuroLeague.

Πρώτος σκόρερ της Ρεάλ ήταν ο Μούσα με 19 πόντους, ενώ για την Μονακό ξεχώρισε ο Οκόμπο με 21.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-17, 35-30, 60-55, 77-75

ΡΕΑΛ (Ματέο): Μούσα 19, Ντεκ 14, Αμπάλντε 11, Καμπάσο 8, Ιμπάκα 8, Χεζόνια 5, Φελίζ 5, Γκονζάλεζ 3, Ράταν-Μέις 2, Ταβάρες 2, Εντιαγέ

ΜΟΝΑΚΟ (Ομπράντοβιτς): Οκόμπο 21, Μοτιεγιούνας 11, Ντιαλό 10, Κορκμάζ 9, Μπράουν 9, Καλάθης 5, Παπαγιάννης 4, Μπλόσομγκεϊμ 4, Κορνελί 2, Τζαϊτέ.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ