EUROLEAGUE

Ρεάλ - Παναθηναϊκός AKTOR: Πού θα δείτε το μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι των "πρασίνων"

Ρεάλ - Παναθηναϊκός AKTOR: Πού θα δείτε το μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι των "πρασίνων"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την Ρεάλ στην Μαδρίτη, στο ζευγάρι του περσινού τελικού της EuroLeague, σε ένα παιχνίδι που τραβάει τα βλέμματα για την 4η αγωνιστική της EuroLeague.

Τον περασμένο Μάιο ο Παναθηναϊκός AKTOR λύγισε την Ρεάλ στον τελικό της EuroLeague, κατακτώντας τον 7ο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του. Σχεδόν πέντε μήνες αργότερα, οι "πράσινοι" βρίσκουν ξανά απέναντί τους τούς Μαδριλένους, στην πρώτη επανάληψη του περσινού τελικού.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει λοιπόν στην Μαδρίτη την Ρεάλ (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, ψάχνοντας την 3η ευρωπαϊκή του νίκη για την φετινή σεζόν, κόντρα σε ένα από τα φαβορί για πρόκριση στο Final Four.

Το "τριφύλλι" δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Κώστα Αντετοκούνμπο σε αυτό το παιχνίδι, ενώ οι Μαδριλένοι δεν θα έχουν τον Αντρές Φελίζ, την ίδια στιγμή που η συμμετοχή του Ουσμάν Γκαρούμπα είναι αμφίβολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ PARIS BASKETBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ