ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Συμφωνία με Καμπάσο αναφέρει ισπανικό ΜΜΕ

Ρεάλ: Συμφωνία με Καμπάσο αναφέρει ισπανικό ΜΜΕ
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Φακούντο Καμπάσο ετοιμάζεται να φορέσει ξανά την φανέλα της Ρεάλ, αφού σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα τα βρήκε με τους Μαδριλένους.

Φακούντο Καμπάσο, η επιστροφή; Αυτό υποστηρίζει ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας "relevo.com", αναφέροντας ότι ο Αργεντινός γκαρντ συμφώνησε να φορέσει ξανά την φανέλα της Ρεάλ από την επόμενη σεζόν.

Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Καμπάσο συζήτησε και τα βρήκε με την Ρεάλ όταν ο Ερυθρός Αστέρας βρέθηκε στην Βαρκελώνη (17/3) για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, στην ήττα των "ερυθρόλευκων" με 85-79. Πριν από τον αγώνα ο Αργεντινός γκαρντ συναντήθηκε με τον Χουάν Κάρλος Σάντσεθ (πρόεδρος) και τον Αλμπέρτο Ερέρος (γενικός διευθυντής και παλιά δόξα της ομάδας), όταν και κλείστηκε η συμφωνία.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ των Ισπανών και ο Καμπάσο επιστρέψει στην Ρεάλ, αυτό που μένει να φανεί είναι ποια λύση βρήκαν οι δύο πλευρές για το χρέος ύψους 2.6 εκατ. ευρώ που είχε ο Αργεντινός γκαρντ προς τους Μαδριλένους. Ένα χρέος που αποτελεί μέλος του buy out ύψους 6 εκατ. ευρώ που είχε καλύψει ο ίδιος από την τσέπη του πριν από μερικές χρόνια για να μετακομίσει στο NBA και είχε συμφωνηθεί να το πληρώνει με... δόσεις.

Όπως πάντως γίνεται σαφές, αν έχει υπάρξει συμφωνία, τότε προφανώς και βρέθηκε λύση για αυτό το μεγάλο θέμα, με τον Αργεντινό να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ρεάλ έπειτα από τρία χρόνια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ