ΑΡΗΣ

Ρεπό για ανασύνταξη δυνάμεων

ΑΡΗΣ-ΜΑΡΟΥΣΙ / Α1 / 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ομαδικη Ηλιάδης 51;

Ρεπό επιφύλαξε η Κυριακή στους παίκτες. Αμφίβολος και για το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο ο Αγαδάκος

Παρά την κούραση λοιπόν και το κακό τους ξεκίνημα χθες το απόγευμα κατάφεραν να δείξουν χαρακτήρα και να πάρουν μία επαγγελματική και συνάμα πολύτιμη νίκη ενόψει της συνέχειας της κανονικής περιόδου.
Σε ένα παιχνίδι που επεφύλασσε τις δυσκολίες που περίμενε ο Ματσόν ότι θα είχε με τον Ιταλό τεχνικό του Άρη να μην είχε στην διάθεσή του για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον Λάζαρο Αγαδάκο και με ενοχλήσεις τους Μάρσαλ και Αργυρόπουλο.

Δεδομένης της κούρασης και των προβλημάτων που είχε να αντιμετωπίσει ο Άρης η νίκη αποτέλεσε το καλύτερο φάρμακο αλλά και τόνωση ηθικού για τη συνέχεια όπου το επόμενο ραντεβού της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι την Τρίτη στο κλειστό του Ελληνικού και όχι της Κυψέλης με τον Πανελλήνιο στα πλαίσια της πρεμιέρας της πρώτης φάσης των ομίλων του Eurocup.

Παρόλα αυτά ο Ματσόν προτίμησε να δώσει σήμερα ρεπό στους παίκτες δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, να απολαύσουν την κορυφή της βαθμολογίας και να ανανεώσει το ραντεβού του μαζί για το πρωί της Δευτέρας στο Αλεξάνδρειο. Αυτό γιατί το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Στην διάρκεια της αυριανής μέρας εξάλλου θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Αγαδάκου στο παιχνίδι της Τρίτης με τον Πανελλήνιο με τον σέντερ του Άρη να συνεχίζει τις θεραπείες του. Όσο για τους Μάρσαλ και Αργυρόπουλο θα δώσουν κανονικά το παρών σε ένα παιχνίδι που δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο της πρεμιέρας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος στο Αλεξάνδρειο. Ο πρώτος δείχνει να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις από το ελαφρύ διάστρεμμα της περασμένης Τετάρτης στο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα απέναντι στον Πανιώνιο και ο δεύτερος τις ενοχλήσεις του στους προσαγωγούς.

" Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη σε ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα ήταν δύσκολο επειδή ήμασταν κουρασμένοι από τα δύο επιπλέον παιχνίδια που δώσαμε σε διάστημα μίας εβδομάδας. Με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και τον Πανιώνιο γα το Κύπελλο όπου παρά την πικρία του αποκλεισμού μας δείξαμε ότι κοιτάμε μπροστά", τόνισε ο Δημήτρης Τσαλδάρης για την χθεσινή νίκη επί της Καβάλας για να παραδεχτεί ότι: " Μέτρησε σίγουρα και η εμπειρία μας αφού ενεργήσαμε σωστά σε κρίσιμα σημεία".

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Άρη και εκ των βασικών συντελεστών της χθεσινής νίκης στην Καβάλα, Σάββας Ηλιάδης, τόνισε ότι: " Μπορεί η νίκη να ήρθε δύσκολα αλλά σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Ξεκινήσαμε νωχελικά αλλά στην πορεία ανεβάζαμε διαρκώς την απόδοσή μας και μπορέσαμε στο τέλος να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πάρουμε το παιχνίδι". Ο αρχηγός του Άρη ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στο κλειστό της Καλαμίτσας για την συμπαράστασή τους ενώ παραδέχτηκε ότι ο φετινός Άρης δεν είναι προβλέψιμος και διαθέτει πλουραλισμό.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ