ΑΡΗΣ

Ρεπό και ντέρμπι

Ρεπό και ντέρμπι
Ο Σάββας Ηλιάδης

Μετά την πρώτη εκτός έδρας νίκη όλοι στο στρατόπεδο του Άρη κινούνται στους ρυθμούς του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

" Πλέον κοιτάμε να ξεκουραστούμε για να ασχοληθούμε με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ", τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού στην Λάρισα ο αρχηγός του Άρη, Σάββας Ηλιάδης, ο οποίος αναφερόμενος στην νίκη επί της Ολύμπιας δήλωσε: " Είχαμε υψηλή συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κυρίως στην άμυνα όπου όλοι γνωρίζουν ότι είναι το όπλο μας ενώ και στην επίθεση κάναμε καλή δουλεία", για να παραδεχθεί ότι: " Είχαμε ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο όπου συνδυάσαμε την καλή μας άμυνα με σωστές επιλογές μας στην επίθεση".

Η προετοιμασία του Αντρέα Ματσόν για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πρόκειται να ξεκινήσει αύριο το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο με τον Ιταλό τεχνικό του Άρη να επιθυμεί για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα να μην υπάρξουν οποιουδήποτε είδους προβλήματα.

Παράλληλα κι όπως είναι φυσιολογικό ποντάρει στην ανεβασμένη ψυχολογία των παικτών του στην προσπάθεια της τέταρτης εντός έδρας νίκης σε ισάριθμα παιχνίδια. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης δεν συζητά το ενδεχόμενο παραχώρησης εισιτηρίων στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε περίπτωση σχετικού αιτήματός της στην προσεχή σύσκεψή με την Αστυνομία.



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ