ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρεπόρτερ Νικς: "Ο Γιούρτσεβεν πήρε πρόταση από την Νέα Υόρκη που δεν τον κάλυψε, είναι κοντά στον Παναθηναϊκό"

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν
Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν AP

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Ίαν Μπέγκλι επιβεβαίωσε τις επαφές Νικς - Γιούρτσεβεν και εξήγησε ότι ο Τούρκος σέντερ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των Νικς και των Νετς, Ίαν Μπέγκλι, ο Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη του Τούρκου σέντερ, ο οποίος του εξήγησε τι συνέβη με τον πελάτη του και την ομάδα της Νέας Υόρκης.

"Σχετικά με τον Ομέρ Γιούρτσεβεν: Επικοινώνησα με τον Κιθ Γκλας για να αποσαφηνίσω την κατάσταση και πράγματι ο παίκτης προπονήθηκε για τους Νικς, όπως αποκάλυψε ο Μαρκ Στάιν. Η προπόνηση έγινε στις αρχές Ιουλίου. Οι Νικς του κατέθεσαν πρόταση, όμως δεν ήταν κάτι που θα έκανε τον Γιούρτσεβεν να το σκεφτεί σοβαρά. Ο Παναθηναϊκός κι εκείνος βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, όμως οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί" αναφέρει ο Μπέγκλι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε τρεις σεζόν στο NBA ο Γιούρτσεβεν έχει 5 πόντους και 4.6 ριμπάουντ ανά 11.8 λεπτά σε 113 συμμετοχές, με 24 αρχικές πεντάδες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ NBA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ