ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρεπόρτερ Νικς: "Υπήρξαν επαφές με Λεσόρ, αλλά δεν βρέθηκε πρόσφορο έδαφος"

Ρεπόρτερ Νικς: "Υπήρξαν επαφές με Λεσόρ, αλλά δεν βρέθηκε πρόσφορο έδαφος"
Ο Ματίας Λεσόρ INTIME SPORTS

Ρεπόρτερ των Νικς αποκάλυψε πως η ομάδα της Νέας Υόρκης είχε μιλήσει με τον Ματίας Λεσόρ στις αρχές του καλοκαιριού, χωρίς ωστόσο να βρεθεί πρόσφορο έδαφος.

Όπως αποκάλυψε ο Ίαν Μπέγκλι, οι Νικς είχαν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του Ματίας Λεσόρ, τις πρώτες μέρες του φετινού καλοκαιριού.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας, ωστόσο οι διερευνητικές συζητήσεις παρέμειναν σε πρώιμο στάδιο, αφού δεν βρέθηκε πρόσφορο έδαφος. Όπως αναφέρει ο Μπέγκλι, οι Νικς επιθυμούσαν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Γάλλο σέντερ σε μία προσπάθεια να προσθέσουν βάθος στην γραμμή των ψηλών, δεδομένου κιόλας πως ο Μίτσελ Ρόμπινσον που αποτελεί τον βασικό σέντερ της ομάδας, θα προέρχεται από τραυματισμό.

Υπενθυμίζεται πως ο Ματίας Λεσόρ δεν έχει NBA-out στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό AKTOR και έτσι η μετακίνησή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Ο Γάλλος σταρ του "τριφυλλιού" βρίσκεται στο Παρίσι και όντας μέλος της Εθνικής του ομάδας ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων απέναντι στην Team USA (10/8, 22:30), προτού επιστρέψει στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR, εν όψει της νέας σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ NBA EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ