NBA

Ρεπόρτερ Σακραμέντο Κινγκς: "Η ομάδα θέλει να κρατήσει τον Σάσα Βεζένκοβ, υπάρχει ενδιαφέρον για τον αθλητή"

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ 2023 ASHLEY LANDIS/AP IMAGES

Μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση Κινγκς - Βεζένκοβ έδωσε δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας του Σακραμέντο.

Την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σάσα Βεζένκοβ έχει αποφασίσει να μην επιστρέψει στο Σακραμέντο για τη δεύτερη σεζόν του στο NBA, την ώρα που είναι δεδομένη η δυσαρέσκειά του για το πώς κύλησε η πρώτη του σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ρεπόρτερ των Κινγκς έγραψε το βράδυ της Πέμπτης (13/6) μία διαφορετική διάσταση σε μία από τις πιο καυτές υποθέσεις του καλοκαιριού.

"Αν και ο Σάσα είναι απογοητευμένος από την έλλειψη χρόνου στην πρώτη του σεζόν, πηγές μου αναφέρουν ότι δεν είναι αληθές το ρεπορτάζ περί επιθυμίας του να αποχωρήσει από το NBA. Μία πηγή που βρίσκεται κοντά στον παίκτη χαρακτήρισε αυτό το ρεπορτάζ αβάσιμο και μου είπε ότι ο Βεζένκοβ θα τιμήσει το συμβόλαιό του. Οι Κινγκς θέλουν να τον κρατήσουν, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον στην αγορά για εκείνον. Μένει να φανεί αν το Σακραμέντο ή κάποια άλλη ομάδα θα του προσφέρουν μεγαλύτερο ρόλο" αναφέρει ο Σον Κάνινχαμ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS NBA ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ