ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Restart... με το Μαρούσι

Restart... με το Μαρούσι
Γιαννακης ομαδικη

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν restart με το Μαρούσι, για να αποφύγουν το ολικό shut down...

Οξύμωρη, παράδοξη, παράλογη, υπερβολική, όπως και να χαρακτηρίσει κανείς την κατάσταση, φτάνει στο ίδιο συμπέρασμα: ο Ολυμπιακός μέσα σε ένα βράδυ στη Μάλαγα με αντίπαλο την Ουνικάχα, πλήγωσε την εικόνα του, μετριάσε τον ενθουσιασμό που υπήρχε και έβαλε τα κεφάλια μέσα, αφού πολλοί είδαν και αρκετοί κατάλαβαν ότι η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη έχει πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει, ώστε να πείσει πως μπορεί φέτος να επιστρέψει στην κορυφή. Η ήττα από τους Ισπανούς και κυρίως η τραγική εμφάνιση του Ολυμπιακού προκάλεσαν αντιδράσεις στον κόσμο της ομάδας και τριγμούς εντός των αποδυτηρίων.
Οι τριγμοί φάνηκαν και από την αντίδραση της διοίκησης που όπως δημοσιεύτηκε, αποφάσισε πρόστιμο 10% επί του μηνιαίου μισθού των παικτών και του προπονητικού τιμ. "Δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα" έλεγαν από την ΚΑΕ το Σάββατο μετά τα δημοσιεύματα, αλλά είναι απορίας άξιον πως βγήκε η είδηση για την καμπάνα που έριξαν οι Αγγελόπουλοι και επισήμως δεν επιβεβαιώνεται κάτι. Να υποθέσουμε ότι δεν ισχύει; Μπα. Δύσκολο να υπήρξε καπνός χωρίς φωτιά, ειδικότερα σε ένα τέτοιο ζήτημα. Άρα, το θέμα βγήκε προς τα έξω, οπότε το πώς και το γιατί ποσώς ενδιαφέρει το ευρύ κοινό.

Αυτό που "καίει" τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι η αντίδραση της ομάδας εντός του γηπέδου. Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Μαρούσι (14:00, ΣΚΑΪ) και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αλλάξουν το κλίμα με νίκη και καλή εμφάνιση. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πάει στο Φάληρο αποδεκατισμένη, αλλά το φορμάρισμά της (το οποίο επισφραγίστηκε και με το διπλό στην Λουμπλιάνα για την Ευρωλίγκα) δεν αφήνει πολλά περιθώρια για χαλάρωση στον Γιαννάκη και τους παίκτες του.

Βέβαια, ο "δράκος" μόνο χαλαρός δεν ήταν τις -λίγες- ημέρες που ακολούθησαν του αγώνα με τη Μάλαγα. Οι προπονήσεις είχαν διδακτικό χαρακτήρα (σε σημείο... τιμωρίας), ενώ και οι ίδιοι οι παίκτες έχουν καταλάβει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη παράμοια εμφάνιση, ειδικότερα μέχρι τις 21 Νοεμβρίου και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Άλλωστε, οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις είναι τα μοναδικά πράγματα που μπορούν να επαναφέρουν το καλό κλίμα στο Λιμάνι και να μην αφήσουν την κατάσταση να ξεφύγει ακόμη περισσότερο...

Παπαλουκάς: "Νέα αρχή από το Μαρούσι"

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το ματς με το Μαρούσι, που είναι κάτι σαν νέα αρχή για τους ερυθρόλευκους: " Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στη Μάλαγα, ξεκινάμε μια προσπάθεια να φέρουμε σταδιακά την ομάδα στο επίπεδο που πρέπει να βρίσκεται. Δεν εμφανιστήκαμε καν στην Ισπανία, αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα. Όλοι ξέρουμε και μεμονωμένα και ομαδικά τι κάναμε λάθος και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε κάνοντας αρχή από το Μαρούσι".

Γιαννάκης: "Διαρκή συγκέντρωση"


Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Γιαννάκης: " Είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι ότι το Μαρούσι, παρά τις απουσίες, πέτυχε μια μεγάλη νίκη. Τα προβλήματα λειτούργησαν υπέρ τους. Το Μαρούσι είναι μια ομάδα με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα. Εμείς θέλουμε να χαλάσουμε το παιχνίδι τους κι αυτό θα το πετύχουμε με πίεση και παράλληλα να έχουμε διαρκή συγκέντρωση".

Επιστροφή Σχορτσανίτη

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος μετά την ταλαιπωρία που πέρασε με τη γρίπη των χοίρων. Ο "Σόφο" έρχεται σε ένα κρίσιμο σημείο για την ομάδα, αφού μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Μπουρούση και την ήδη υπάρχουσα απουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, η φροντ λάιν των ερυθρολεύκων είχε κενά, που παρά την προσπάθεια του Νίκολα Βούισιτς δεν ήταν εύκολο να καλυφθούν.















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ