ΑΡΗΣ

Ρίτσαρτσον: "Δεν ξέρω ακόμα τι θα συμβεί"

Ρίτσαρτσον: "Δεν ξέρω ακόμα τι θα συμβεί"
Ρίτσαρντσον

Ξεκινάει η προεργασίά ενόψει της επόμενης περιόδου για τον Άρη. "Δεν ξέρω τι θα συμβεί", είπε ο Ρίτσαρντσον

Δουλειά που έχει να κάνει τόσο με το μέλλον του Ντέιβιντ Μπλατ στην άκρη του πάγκου, όσο και με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Ακόμα, μένει να ξεκαθαριστεί αν θα επιτευχθεί ο στόχος της εξασφάλισης wild card συμμετοχής σε προκριματικό γύρο του Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ένας από τους παίκτες του Άρη των οποίων τα συμβόλαια λήγουν είναι και ο Τζέρεμι Ρίτσαρτσον. Ο Αμερικανός φόργουορντ μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο "Αλεξάνδρειο" δήλωσε: " Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις αλλά επικεντρώθηκα στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν ξέρω ακόμα τι θα συμβεί. Αγαπώ πολύ τον κόσμο και τον ευχαριστώ για την υποστήριξη".

Αναφερόμενους στους φιλάθλους του Άρη είπε: " Θα θέλαμε να τους δώσουμε περισσότερες νίκες αλλά δεν τα καταφέραμε", ενώ για την απώλεια της νίκης επί του Ολυμπιακού, τόνισε: " Είναι μια πολύ καλή ομάδα κι εμείς δεν καταφέραμε να την εξουδετερώσουμε".

Κατέληξε αναφερόμενος στους διαιτητές: " Οι διαιτητές έκαναν κάποια λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν θέλω να κάνω σχόλιο πάνω σε αυτό. Εμείς θα έπρεπε να κερδίσουμε ακόμα και με λάθη των διαιτητών".

Από την πλευρά του ο Κίκι Κλαρκ – που έχει συμβόλαιο και για του χρόνου - σε δηλώσεις του για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά και για την επόμενή, υπογράμμισε: " Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει πολύ ψηλότερα. Αυτό το μπάσκετ που παίξαμε στα τελευταία παιχνίδια μας αντιπροσωπεύει".

"Για μένα η επόμενη χρονιά ξεκινάει από αύριο κιόλας. Θα κάνω προπονήσεις και θα δουλέψω ώστε να είμαι απόλυτα έτoιμος για την επόμενη χρονιά. Έχω δεθεί με την ομάδα και ευχαριστώ τους φιλάθλους που στάθηκαν κοντά μας

".

Για την σειρά των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό δήλωσε: " Είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά και τους διαιτητές που σφύριζαν περίεργα και στους δυο αγώνες. Ωστόσο είμαστε ευχαριστημένοι με τους εαυτούς μας γιατί κάναμε ότι μπορούσαμε".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ