STOIXIMAN AEGEANBALL

Ρογκαβόπουλος στο SPORT24 από το Stoiximan AegeanBall Festival: "Ευχαριστώ τον coach Σπανούλη για την κατανόηση"

Ρογκαβόπουλος στο SPORT24 από το Stoiximan AegeanBall Festival: "Ευχαριστώ τον coach Σπανούλη για την κατανόηση"

Έτοιμος να αποδείξει στον Πάμπλο Λάσο ότι αξίζει να βρίσκεται στη EuroLeague δήλωσε στην κάμερα του SPORT24 από τη Σύρο ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Έθεσε τον εαυτό του εκτός Εθνικής για να δουλέψει το σώμα και το παιχνίδι του μετά από μία δύσκολη rookie σεζόν στη EuroLeague, για να παρουσιαστεί καλύτερος τη σεζόν 2024/25 και αυτό κάνει ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Σύρο για το Stoiximan AegeanBall Festival για να τιμήσει τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο παίκτης της Μπασκόνια μίλησε στο SPORT24 για τη συζήτηση που είχε με τον Βασίλη Σπανούλη, για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Εθνική, αλλά και για τον Πάμπλο Λάσο που θα είναι στο εξής ο προπονητής του στην ομάδα της Βιτόρια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος στο SPORT24:

"Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση τον Γιώργο, περνάμε πάρα πολύ ωραία, όλη μέρα. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη γιορτή, η Σύρος είναι ένα πολύ όμορφο νησί.

Πήρα μία πολύ δύσκολη απόφαση, η Εθνική είναι Εθνική, δεν ήταν κάτι εύκολο. Ευχαριστώ τον coach Σπανούλη για την κατανόηση και για την κουβέντα που κάναμε, όλα πήγαν καλά και κατάλαβε αυτό που του εξήγησα.

Η Εθνική είναι πάρα πολύ καλή, η μπάλα γυρίζει πάρα πολύ καλά. Ούτως ή άλλως τα παιδιά έχουν πολύ καλές σχέσεις, από αυτό που γνωρίζω κι εγώ. Ανυπομονώ για τα παιχνίδια, να πάμε πάρα πολύ ωραία και να κάνουμε και στους Ολυμπιακούς κάτι καλό.

Η πρώτη μου σεζόν στη EuroLeague είχε σκαμπανεβάσματα, την ευχαριστήθηκα όμως, έμαθα πάρα πολλά πράγματα και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Πάμπλο Λάσο, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να αποδείξω τι αξίζω. Κάθε προπονητής έχει την φιλοσοφία του, δεν γνωρίζω τη δική του, αλλά ανυπομονώ να δείξω τι μπορώ να κάνω.

Μακάρι, μακάρι να γίνει αυτό που είπε ο Αρλάουκας, από το στόμα του και στου Θεού το αυτί. Να είναι καλά ο άνθρωπος".

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ