NBA

Ρόκετς: Κοντά σε συμφωνία με τον Σεγνκούν για πρόωρη επέκταση συμβολαίου

Ρόκετς: Κοντά σε συμφωνία με τον Σεγνκούν για πρόωρη επέκταση συμβολαίου
AP PHOTO/RICK SCUTERI

Οι Ρόκετς έχουν ήδη ανοίξει κύκλο διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους του Αλπερέν Σενγκούν, με στόχο ο Τούρκος σέντερ να παραμείνει κάτοικος Χιούστον και μετά το καλοκαίρι του 2025, όταν και θα είναι restricted free agent.

Ο Αλπερέν Σενγκούν προετοιμάζεται για την τέταρτη χρονιά του στο NBA με τους Χιούστον Ρόκετς και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, οι ιθύνοντες της ομάδας του Τέξας έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους εκπροσώπους του, ώστε να συμφωνήσουν σε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Τούρκου σέντερ.

Αν ο Σενγκούν, που είχε επιλεχθεί στο No. 16 του NBA Draft το 2021, επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Ρόκετς, μπορεί να λάβει μέχρι και 224 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα πέντε χρόνια. Σε περίπτωση πάντως που οι δύο πλευρές δεν έρθουν σε συμφωνία μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου, τότε ο Σενγκούν θα γίνει αυτόματα restricted free agent το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Τούρκος σέντερ, μιλώντας στη Media Day, αναφέρθηκε στο ζήτημα λέγοντας ότι: "Βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Θέλω να υπογράψω νέο συμβόλαιο και οι Ρόκετς προσπαθούν να διαπραγματευτούν μαζί μας και εμείς με εκείνους.

Πηγαίνει καλά μέχρι τώρα και θα βρούμε τη λύση. Έχουμε ακόμα χρόνο και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε".

Στην ίδια ακριβώς κατάσταση με τον Τούρκο διεθνή βρίσκεται και ο Τζέιλεν Γκριν, ο οποίος είναι επίσης διαθέσιμος για να υπογράψει πενταετή επέκταση έναντι 224 εκατομμυρίων.

Οι Σενγκούν και Γκριν ήταν την περυσινή σεζόν οι δύο πρώτοι σκόρερ για τους Ρόκετς (με 21,1 και 19,6 πόντους αντίστοιχα)και ο GM, Ράφαελ Στόουν, θα κληθεί να λάβει αποφάσεις το επόμενο 20ημερο που θα επηρεάσουν μακροπρόθεσμα την πορεία της ομάδας

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ