ΑΡΗΣ

Ρουσιαμάνης: "Ο Τολιόπουλος θέλει να μείνει, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τη συμφωνία"

Ρουσιαμάνης: "Ο Τολιόπουλος θέλει να μείνει, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τη συμφωνία"
INTIME SPORTS

Τόσο ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης από το Δ.Σ της ΚΑΕ Άρης, όσο και ο αντιπρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης, εξέφρασαν την αισοδοξία τους για την παραμονή του Τολιόπουλου, τονίζοντας ότι ο παίκτης θέλει να επεκτείνει την παρουσία του στους κιτρινόμαυρους και ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για την επίτευξη συμφωνίας.

Η υπόθεση της παραμονής του Βασίλη Τολιόπουλου στον Άρη αποτελεί ένα "καυτό" θέμα στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα, με άπαντες στον οργανισμό να προσδοκούν να δουν τον διεθνή γκαρντ για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα στο "Αλεξάνδρειο".

Μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ για τον απολογισμό της σεζόν, τόσο ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης από το διοικητικό συμβούλιο, όσο και ο αντιπρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης, εξήγησαν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο για την επίτευξη συμφωνίας και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την ανανέωση του Τολιόπουλου.

"Είμαστε σε συχνή επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη. Θέλει να μείνει, αλλά φυσιολογικά άλλαξαν τα οικονομικά του δεδομένα. Πιστεύω όμως ότι θα έρθουμε σε συμφωνία. Ένα παιδί που θέλει να συνδέσει το όνομά του με τον ΑΡΗ. Οπότε πρέπει να κάνουμε τον αγώνα μας και την υπέρβασή μας. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο", σημείωσε ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, ενώ τον λόγο πήρε και ο Λευτέρης Αρβανίτης, που δήλωσε από την πλευρά του:

"Έχει γίνει τεράστια προσπάθεια από όλους. Και από την ΚΑΕ και από την πλευρά του αθλητή. Είμαστε σε καλό δρόμο και πάρα πολύ κοντά".

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Άρης αναμένεται αν δώσουν τα χέρια για την υπογραφή νέου συμβολαίου, διάρκειας 1+1 χρόνων.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μέτρησε 13.2 πόντους σε 32 παιχνίδια στην Stoiximan Basket League και οδήγησε τον Άρη στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ στο EuroCup και σε 17 αναμετρήσεις σημείωσε 14.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ ανά μέσο όρο.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ