STOIXIMAN AEGEANBALL

Σακίλ ΜακΚίσικ στο SPORT24: "Χαίρομαι που γύρισε ο Ντόρσεϊ, έκανα κάθε πρωί προπονήσεις με τον Βεζένκοβ"

Σακίλ ΜακΚίσικ στο SPORT24: "Χαίρομαι που γύρισε ο Ντόρσεϊ, έκανα κάθε πρωί προπονήσεις με τον Βεζένκοβ"

Το μπλουζάκι με το πρόσωπο του Μπαρτζώκα, ο Τάιλερ κι ο Σάσα. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ, στην κάμερα του SPORT24.

Ευτυχισμένος που βρίσκεται στη Σύρο για το Stoiximan AegeanBall Festival, ευτυχισμένος που παίζει μπάσκετ σε ανοιχτό γήπεδο, ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε το βράδυ της Κυριακής (30/6) στην κάμερα του SPORT24 για την πρόσκληση του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο Αμερικανός αναφέρθηκε στην επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό, στο μπλουζάκι του που έγινε viral, αλλά και στον Σάσα Βεζένκοβ με τον οποίο γυμναζόταν κάθε πρωί στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σακίλ ΜακΚίσικ:

"Μου είχε λείψει να παίζω σε ανοιχτά γήπεδα, με τον αέρα. Είναι εκπληκτική εμπειρία και χαίρομαι που ο Γιώργος με κάλεσε. Θα έρχομαι κάθε χρόνο, όταν μου επιτρέπεται.

Είναι τρελό που τον αντιμετώπισα ξανά, γιατί ήμασταν αντίπαλοι στις προπονήσεις. Ξέρω όλες του τις κινήσεις, αλλά ακόμη κι έτσι, δεν μπορώ να τον σταματήσω.

Θα ποστάρω σύντομα το link για το μπλουζάκι με το πρόσωπο του Μπαρτζώκα στο Instagram μου, γιατί όλοι με ρωτούν γι' αυτό. Αν φυσικά ο coach με αφήσει. Χαίρομαι για το νέο συμβόλαιό του, είναι οικογένεια για εμένα. Κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση και ελπίζω αυτή τη σεζόν που έρχεται να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας φέτος, κάποιες φορές χρειάζεσαι και λίγη τύχη. Απλά εδώ και τρία χρόνια είμαστε στη λάθος πλευρά. Ανυπομονώ για να έρθει η στιγμή μας. Είμαι σίγουρος ότι θα κλάψω τότε.

Ήταν ευχαρίστησή μου να παίζω με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, καταλαβαίνω ότι προσπαθούμε να φτιάξουμε ξανά εκείνη τη μαγεία. Χαίρομαι που επέστρεψε.

Δεν ξέρω αν θα γυρίσει και ο Σάσα Βεζένκοβ, ελπίζω ότι θα γυρίσει ο Πρίντεζης, με τον τρόπο που αγωνίζεται εδώ. Δεν ξέρω για τον Σάσα, ο coach τον θέλει πίσω, αλλά εκείνος προσπαθεί να κυνηγήσει το όνειρό του κι αυτό σίγουρα δεν είναι κακό. Αν όμως επιστρέψει, θα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Δουλεύαμε μαζί κάθε πρωί και μιλούσαμε, έχει μία πολύ δύσκολη απόφαση να πάρει. Είναι χαρούμενος που γύρισε στην Ελλάδα, που βρίσκεται σπίτι του.

Η Εθνική έχει καλές πιθανότητες να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μιλούσα με τα παιδιά, τους ρωτούσα πώς θα αντιμετωπίσουν τον Ντόντσιτς, ανυπομονώ να παρακολουθήσω τους αγώνες τους. Εννοείται πως έχω μιλήσει και με τον coach Σπανούλη μερικές φορές, τον έβλεπα και στο γήπεδο στις προπονήσεις. Του έκανα ερωτήσεις, του αρέσει η ομάδα, είναι ενθουσιασμένος".

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ