ΑΕΚ

Σάκοτα: “Δεν μου αρέσει όταν βλέπω την ομάδα μου έτσι”

fiba.basketball

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της ΑΕΚ Betsson με τη Ναντέρ, πως δεν του αρέσει να βλέπει αυτή την εικόνα από την ομάδα του.

Η ΑΕΚ Betsson δεν τα κατάφερε στη Γαλλία απέναντι στη Ναντέρ και θα παίξει στη SUNEL Arena την πρόκριση στο Final Four του BCL.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του παιχνιδιού και δήλωσε ότι δεν του αρέσει όταν βλέπει την ομάδα του έτσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στη Ναντέρ, έπαιξε πολύ καλύτερα από μας. Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, πρέπει να δούμε το τι έγινε μετά. Είναι τα playoffs, θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο τρίτο παιχνίδι. Δεν κάναμε κάποια πράγματα που έπρεπε να κάνουμε καλά και μας τιμώρησαν, χάσαμε αυτοπεποίθηση εκείνη τη στιγμή. Δυστυχώς κάποιες φορές συμβαίνει, Δεν μου αρέσει όταν βλέπω την ομάδα μου έτσι”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ