ΑΕΚ

Σάκοτα εν όψει ΠΑΟΚ: "Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην άμυνα"

Σάκοτα εν όψει ΠΑΟΚ: "Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην άμυνα"
INTIME SPORTS/ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα εν όψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ Betsson με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την Stoiximan GBL (26/10, 17:00, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24).

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη για την Stoiximan GBL και ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε εν όψει της αυριανής αναμέτρησης (26/10, 17:00, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24), εστιάζοντας στον τομέα της άμυνας και στη σημασία του παιχνιδιού απέναντι στους ασπρόμαυρους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Ο αντίπαλός μας έχει παίξει περισσότερα ματς από εμάς στην Ευρώπη και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο Πρωτάθλημα νίκησε εκτός έδρας το Περιστέρι, και έπαιξε πολύ δυνατά εναντίον του Παναθηναϊκού εντός έδρας. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην άμυνα κι όπως είπαμε και στις προπονήσεις να μην επιτρέπουμε στον αντίπαλο το εύκολο καλάθι. Είναι σημαντικό ματς. Πιστεύω, όμως, ότι βρισκόμαστε στην αρχή, δεν κρίνει την πορεία κανενός αυτό το ματς, αλλά οπωσδήποτε μία νίκη θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ