ΑΕΚ

Σάκοτα: "Να φτάσουμε μέχρι το Final Four του BCL, ως ΑΕΚ είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε στόχους"

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE 2024-2025 /  -    (  / EUROKINISSI)
Ο Ντράγκαν Σάκοτα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μοιράστηκε τη φιλοδοξία του να φτάσει ξανά με την ΑΕΚ μέχρι το Final Four του BCL και εξήγησε ότι οι κιτρινόμαυροι είναι υποχρεωμένοι να διεκδικούν στόχους.

Νέα σεζόν και νέο ξεκίνημα για την ΑΕΚ Betsson, η οποία με τον Ντράγκαν Σάκοτα στο "τιμόνι" θα προσπαθήσει να χτίσει τις βάσεις για μια ανταγωνιστική ομάδα, όπως εξήγησε στην ιστοσελίδα της Stoiximan GBL ο ίδιος ο 72χρονος προπονητής.

Ο τεχνικός της Ένωσης σημείωσε ότι ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να "πετάξει" ακόμα και στο Final Four του BCL και τόνισε η παρουσία του κόσμου των κιτρινόμαυρων στο γήπεδο αποτελεί μονόδρομος για τη διεκδίκηση των στόχων της ομάδας.

"Βρισκόμαστε σε μία διαδικασία ανασύνταξης και αναδημιουργίας. Προσπαθούμε να χτίσουμε τις βάσεις για μία ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε στόχους γιατί είμαστε η ΑΕΚ!

Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά στο BCL και να φτάσουμε και μέχρι το Final Four. Όμως, στο Πρωτάθλημα όπου επικρατεί αυτή η αδικία, όπως έχουμε ξαναπεί, με τις ομάδες της Ευρωλίγκας - και χαίρομαι που η Διοίκησή μας και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος είναι μπροστάρηδες στην προσπάθεια για δημιουργία Salary Cap - ξέρουμε πού πατάμε.

Με τη βοήθεια του κόσμου μας, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε και στο παρελθόν μπορούμε τα πάντα. Είναι μονόδρομος η παρουσία του στο γήπεδο για να πετύχουμε. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές, προπονητές και στελέχη όλων των ομάδων", κατέληξε ο Ντράγκαν Σάκοτα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ