NBA

Σαμ Πρέστι για Βασίλιε Μίτσιτς: "Είναι καλό που ήρθε στην Οκλαχόμα, είναι φτασμένος παίκτης"

Σαμ Πρέστι για Βασίλιε Μίτσιτς: "Είναι καλό που ήρθε στην Οκλαχόμα, είναι φτασμένος παίκτης"
© ANADOLU EFES

Για την επίσκεψη του Βασίλιε Μίτσιτς στην Οκλαχόμα Σίτι μίλησε ο GM των Θάντερ, Σαμ Πρέστι.

Από το καλοκαίρι του 2014, όταν οι Σίξερς τον επέλεξαν στο νούμερο 52 του Draft, έχουν περάσει εννέα χρόνια. Κι ακόμη ο Βασίλιε Μίτσιτς δεν έχει κάνει το μεγάλο βήμα. Για ακόμα μία σεζόν το όνομά του βρίσκεται στο προσκήνιο, με τον 29χρονο γκαρντ της Αναντολού Εφές να ταξιδεύει στην Οκλαχόμα Σίτι για να συναντήσει τους παράγοντες των Θάντερ, του οργανισμού που έχει από τις 8 Δεκεμβρίου του 2020 τα δικαιώματά του.

"Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σας πω αυτή τη στιγμή. Είναι σπουδαίο που ήρθε εδώ, θέλαμε να τον φέρουμε στην Οκλαχόμα. Είναι φτασμένος παίκτης, τον γνωρίζουμε πολύ καλά, έχουμε σπουδαία σχέση ως οργανισμός μαζί του. Δεν μπορώ να σας πω ωστόσο τι σημαίνουν όλα αυτά, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον" ήταν το σχόλιο του GM των Θάντερ, του Σαμ Πρέστι, που λέγεται ότι είτε θα δώσει φέτος τα χέρια με τον Μίτσιτς, είτε θα τον ανταλλάξει για να μην τον κρατάει άλλο εγκλωβισμένο.

Στα γκαρντ οι Θάντερ έχουν τον Τζος Γκίντι, τον Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και τον Τρε Μαν, ενώ επέλεξαν στο NBA Draft 2023 τον -θεωρητικά έτοιμο να προσφέρει άμεσα- Κέισον Γουάλας.

TAGS NBA ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ