ΑΡΗΣ

Σαμίρ: "Χαρά του προπονητή ο Τάκερ"

Σαμίρ: "Χαρά του προπονητή ο Τάκερ"

Ως "τη χαρά του προπονητή" χαρακτήρισε τον νεοαποκτηθέντα άσο του Άρη, Πι Τζέι Τάκερ, ο πρώην προπονητής του στη Μπνέι Χασαρόν, Νταν Σαμίρ.

Ο τεχνικός της ισραηλινής Μπνέι Χασαρόν, Νταν Σαμίρ, και μέχρι πρότινος τεχνικός του νέου Αμερικανού του Άρη, Πι Τζέι Τάκερ, έπλεξε το εγκώμιό του ενώ υποστήριξε πως θα τον λατρέψουν οι φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στην αρχική του τοποθέτηση στον "Άρης FM 92,8", είπε: " Ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ισραηλινού πρωταθλήματος δυο χρόνια πριν. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή με πολύ καλό χαρακτήρα. Του αρέσει να δουλεύει σκληρά και προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται. Γνωρίζουν καλά τις αγωνιστικές του δυνατότητες οι άνθρωποι του Άρη και είμαι βέβαιος ότι θα τον λατρέψουν και οι οπαδοί της ομάδος".

Όσον αφορά την απόδοση του αθλητή όταν τελούσε υπό τις οδηγίες του, στη Μπνέϊ Χασαρόν, το μέλος του τεχνικού επιτελείο της εθνικής ομάδας του Ισραήλ είχε να πει: " Ο Τάκερ ήταν γνωστός σε μας από τη θητεία του στην Χαποέλ Χολόν. Κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο σύνολο".

" Αγαπάει το μπάσκετ, είναι εξαιρετικός αθλητής και ιδιαιτέρως έξυπνος στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρει να διακρίνεται ακόμα κι όταν δεν βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση. Μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα σε μια ομάδα".

Για τον χαρακτήρα του Αμερινανού φόργουορντ τόνισε: " Είναι χαρά για κάθε προπονητή να δουλεύει με έναν τέτοιο παίκτη που λατρεύει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά κάθε μέρα και προσπαθεί για το καλύτερο".

"Ο Τάκερ δίνει απλόχερα την θετική του ενέργεια στην ομάδα και στους συμπαίκτες του. Ο Άρης θα επωφεληθεί πολύ από την απόκτησή του. Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα του Άρη. Μακάρι να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει για την φετινή περίοδο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ