ΤΡΙΚΑΛΑ

Σαπ και επίσημα

Σαπ και επίσημα

O Τζέσι Σαπ είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του τραυματία Τζέρεμι Γκρέιντζερ στην ομάδα των Τρικάλων.

Και επίσημα ο Τζέσι Σαπ είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Τζέρεμι Γκρέιντζερ στην ομάδα των Τρικάλων.

Πρόκειται για τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ ο οποίος ήταν συμπαίκτης του παίκτη των Τρικάλων Πάτρικ Γιούιν Τζούνιορ στο Τζόρτζτάουν με τον οποίο μάλιστα το 2007 ήταν βασικοί στο Final Four του NCAA.

O Σαπ είναι πλήρως εναρμονισμένος με τα ευρωπαϊκά δεδομένα καθώς τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν με την Πολωνική Κότβιτσα με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε σε παιχνίδι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης κόντρα στην Τούροβ σημειώνοντας 16 πόντους, με 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Τα ποσοστά του φέτος στην Πολωνία είναι κατά μ.ό. 14 πόντοι, με 4,5 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ και 1,9 κλεψίματα. Πριν την Πολωνία είχε αγωνιστεί στους Γκλάσγκοου Ροκς της Σκωτίας και στην Πέζινοκ της Σλοβακίας.

Ο Σαπ έφτασε την Κυριακή στην Αθήνα και επέστρεψε με την αποστολή της ομάδας στα Τρίκαλα μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας σημείωσε: «Όπως είδα και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είδε ο κόουτς αρκετά πράγματα και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Σίγουρα θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ στα Τρίκαλα και ο Γιούιν με τον οποίο παίξαμε μαζί στο κολλέγιο και είναι οπωσδήποτε πολύ σημαντικό να βλέπεις οικεία πρόσωπα σε μία νέα ομάδα.

Ωστόσο όμως η απόφαση μου να έρθω στην ομάδα και στην Ελλάδα είχε να κάνει με το γεγονός ότι ήθελα να παίξω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε υψηλότερο επίπεδο».

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ