ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαπουνόπερα με καλό τέλος;

Σαπουνόπερα με καλό τέλος;
Μπουρουσης INTIME SPORTS

Το σήριαλ "Ευτυχισμένοι μαζί" ολοκληρώθηκε αλλά αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Γιάννη Μπουρούση δεν λέει να τελειώσει. Στα 5.1 εκατομμύρια για τρία χρόνια η νέα πρόταση

Το 1944 στη Μόσχα ο Ιωσήφ Στάλιν και ο Ουίντσον Τσόρτσιλ συναντήθηκαν για το περίφημο "μοίρασμα του κόσμου". Μάρτυρες δεν ήμασταν, αλλά είμαστε σίγουροι, ότι οι διαπραγματεύσεις τους δεν κράτησαν τόσο πολύ. Μια χώρα πάνω, μια χώρα κάτω δεν είχε και τόση σημασία (;). Στις διαπργματεύσεις όμως του Ολυμπιακού και του Γιάννη Μπουρούση, φαίνεται να έχει μπει στόχος το ρεκόρ γκίνες για τις πιο μεγάλες σε διάρκεια συζητήσεις στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ!
Το ραντεβού ανάμεσα στους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον Κώστα Παπαδάκη, μάνατζερ του Μπουρούση, ορίστηκε για τις 15:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από απόφαση του Ολυμπιακού να προσεγγίσει με διαφορετική οπτική αγωνία τον παίκτη, καθώς ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα. Το ίδιο, όπως έχουμε ξαναγράψει πάνω από 50 φορές, ήθελε και ο παίκτης.

Τι έπαιξε ρόλο; Σίγουρα η επιθυμία του κόσμου του Ολυμπιακού, αλλά και αυτή του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος θέλει τον Μπουρούση για την επόμενη -και όχι μόνο- σεζόν. Λογικό, αφού ο Έλληνας σέντερ ήταν πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα και την Ευρώπη για τον Ολυμπιακό και πρώτος ριμπάουντερ. Οπότε, μετά την πρόταση του 1.5 εκατομμυρίου το ποσό ανέβηκε και το κλίμα έγινε καλύτερο.

Δεν θα υπάρξει άλλη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ανεβάσει την πρότασή του και ο Μπουρούσης πλέον θα απαντήσει τις επόμενες ώρες ή μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Από τον Ολυμπιακό βέβαια δεν επιβεβαιώνεται τίποτα επίσημα, ούτε η νέα πρόταση, ούτε το πώς πάνε τα πράγματα, ενώ ούτε από την πλευρά του παίκτη υπάρχει κάποια ξεκάθαρη θέση.

Οι πληροφορίες πάντως λένε ότι εκτός από το καθαρό νούμερο του ποσού υπάρχουν και τα μπόνους για την επίτευξη των στόχων, που θα ανεβάσουν τις συνολικές αποδοχές του παίκτη κοντά στα δύο εκατομμύρια. Θυμίζουμε η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι περισσότερο από 4 εκατομμύρια για δύο χρόνια, ενώ η απαίτηση των Μαδριλένων για άμεση απάντηση έχει αλλάξει.

Το SPORT 24 ήρθε σε επικοινωνία το μεσημέρι της Παρασκευής με το γραφείο Τύπου της ισπανικής ομάδας και η απάντηση που πήραμε, ήταν ότι έχουν ζητήσει μια άμεση απάντηση, αλλά όχι της μίας ημέρας, αφού και μέχρι τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, θα τον περιμένουν.











TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ