EUROLEAGUE

Σάρας: "Δεν αξίζαμε την πρώτη θέση"

Σάρας: "Δεν αξίζαμε την πρώτη θέση"
Γιασικεβίτσιους

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για έλλειψη κινήτρου και τόνισε ότι θέλει σκληρά ματς στο Τορ-16 για να ξυπνήσει ο Παναθηναϊκός.

Η σκηνή με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τραβάει το μαλλιά του όταν οι παίκτες του άφησαν ελεύθερο τον Πόλντινγκ να σουτάρει τρίποντο και ενώ έμεναν 14’’ φανερώνει πλήρως το πρόβλημα της συγκέντρωσης που υπήρχε στον Παναθηναϊκό σε όλο το παιχνίδι.
Οι αντιθέσεις με προηγούμενες σεζόν είναι πολλές. Και πολλοί θυμούνται ότι ο αδιάφορος Παναθηναϊκός πριν από τρία χρόνια στην Γαλλία, είχε παίξει ένα αντίστοιχο παιχνίδι με την Ροάν όπου όχι μόνο δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει αλλά το διασκέδασε κιόλας με 123 πόντους ενεργητικό.

Την Τετάρτη το βράδυ για άλλο ένα ματς δεν χάρηκε το παιχνίδι και δεν έπαιξε καλά… Και δεν ήταν το πρώτο… Όλοι ελπίζουν βέβαια να είναι το τελευταίο… «Η γενική εικόνα μας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Δεν έχουν να κάνουν οι απουσίες με αυτό, υπάρχει έλλειψη κινήτρου και για αυτό δεν ήμαστε σταθεροί στην απόδοση μας», ομολόγησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο.

Και ο Σάρας δεν ήθελε να πει τίποτα για προβλήματα και τραυματισμούς… Όπως δεν ήθελε να έρθει και ο Παναθηναϊκός πρώτος… «Έχουμε ανάγκη να παίξουμε με πολύ σκληρές ομάδες και να αναγκαστούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όλοι έλεγαν πως περιμένουν να χάσει η Ρεάλ, για να έρθουμε πρώτοι αλλά εγώ σκεφτόμουν ότι δεν το αξίζουμε να ήμαστε πρώτοι. Ίσως να το αξίζαμε επειδή είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά η Ρεάλ έπαιξε καλύτερα στα δέκα παιχνίδια της πρώτης φάσης» , τόνισε.

Οι τραυματισμοί

Για τον Σάρας το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι μεν οι τραυματισμοί, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο… «Είναι δύσκολο να δουλέψουμε χωρίς να έχουμε παίκτες κλειδιά μαζί μας και ο κόουτς πάντα θέλει να ήμαστε 15 παίκτες στην προπόνηση. Προφανώς πλέον κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει» είπε και συμπλήρωσε «Το πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Τα παιδιά ανυπομονούν για το Τορ-16 και ανυπομονούν να παίξουν όλοι υγιείς. Η κατάσταση με τους τραυματισμούς μοιάζει πλέον με κακό αστείο» .

Μιλώντας με τον Σάρας δεν θα μπορούσε κάποιος να μην ρωτήσει για το πώς αισθάνεται πλέον ο ίδιος ο Λιθουανός… «Είμαι σε καλό δρόμο, αλλά ακόμα είμαι μακριά. Το περίμενα ότι αυτή θα ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου. Ίσως σε δύο με τρεις εβδομάδες θα είμαι έτοιμος. Μπορεί να ακούγεται πολύ, αλλά για μένα που ξέρω πιστέψτε με δεν είναι. Πολλά πράγματα που δεν καταλάβαινα τώρα τα καταλαβαίνω. Είμαι πιο ώριμος και ξέρω πώς να αντιμετωπίσω την κατάσταση της υγείας μου. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος στο Τορ-16» .

Ο Σάρας μιλάει για το πρόβλημα κινήτρου



H συνάντηση με τους τζουντόκα

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε το απόγευμα και οι πράσινοι έχουν ρεπό. Το ταξίδι ήταν σαφώς καλύτερο από ότι στον… πηγαιμό! Από το Όλντενμπουργκ στην Βρέμη και από εκεί αεροπορικώς στο Μόναχο, όπου οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς συναντήθηκαν με τα μέλη της εθνικής ομάδας τζούντο που γυρνούσαν στην Αθήνα, από την Αυστρία όπου κάνουν την προετοιμασία τους.

Για αρκετή ώρα σε άπταιστα… γεωργιανά μίλησαν ο Ηλίας Ηλιάδης με τον Γκεόργκι Σερμαντίνι, καθώς και οι δύο έχουν γεννηθεί στην Γεωργία. Στη συνέχεια ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μίλησε και με τους Τσαρτσαρή και Φώτση.

Σερμαντίνι και Ηλιάδης


























TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ