ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάσα Βεζένκοβ: Αυτό είναι το αστρονομικό συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός και τον κάνει Μίδα της Ευρώπης

Σάσα Βεζένκοβ: Αυτό είναι το αστρονομικό συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός και τον κάνει Μίδα της Ευρώπης

Η μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ (28 χρόνων, 2.03 μέτρα) στον Ολυμπιακό βρίσκεται προ των πυλών, με τους ερυθρόλευκους να προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο στον Βούλγαρο σούπερ σταρ. Το SPORT24 έχει όλα τα δεδομένα για τη νέα αστρονομική συμφωνία.

Ο Σάσα Βεζένκοβ (28 χρόνων, 2.03 μέτρα) βρίσκεται πολύ κοντά στην μεγάλη του επιστροφή στον Ολυμπιακό, με τον Βούλγαρο σούπερ σταρ να προβάρει τα ερυθρόλευκα για να αγωνιστεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι διαδικασίες ανάμεσα στην πλευρά του έμπειρου φόργουορντ και στους Τορόντο Ράπτορς για τη λύση του συμβολαίου του είναι σε εξέλιξη, όπως αποκάλυψε στο SPORT24 ο ατζέντης του, Νικ Λώτσος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ολυμπιακός προσφέρει πενταετές συμβόλαιο που μαζί με τα πριμ αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ. Είναι 11.000.000 ευρώ για τρία χρόνια εγγυημένα και με τις οψιόν (+1, +1) αγγίζει τα 18.000.000 ευρώ. Αυτή είναι η τρελή προσφορά των αδελφών Αγγελόπουλων που δύσκολα θα αρνηθεί ο Βεζένκοβ όταν λύσει το συμβόλαιο με τους Ράπτορς.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τους Σακραμέντο Κινγκς μέτρησε 5.4 πόντους και 2.3 ριμπάουντ σε 42 παιχνίδια στον μαγικό κόσμο του NBA.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ