ΒΕΖΕΝΚΟΒ

Σάσα Βεζένκοβ: "Κρατάω τις καλές στιγμές με τους Κινγκς και ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον"

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ 2024 ASHLEY LANDIS/AP IMAGES

Ο Σάσα Βεζένκοβ θα αποτελέσει νέο παίκτη των Τορόντο Ράπτορς, αποχωρώντας από το Σακραμέντο μετά από έναν χρόνο. Ο Βούλγαρος φόργουορντ αποχαιρέτησε τους Κινγκς με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Σάσα Βεζένκοβ έγινε ανταλλαγή από τους Σακραμέντο Κινγκς και αναμένεται να ενταχθεί στους Τορόντο Ράπτορς ενόψει της σεζόν 2024/25.

Μερικές ώρες από το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ομάδας, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο NBA, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τον οργανισμό για την κοινή τους πορεία. Στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά από το trade, ο Βεζένκοβ δήλωσε ότι ανυπομονεί για το μέλλον:

Το ποστ του Βεζένκοβ:

"Το ότι έπαιξα τη rookie σεζόν μου με τους Σακραμέντο Κινγκς ήταν μια απίστευτη και μοναδική εμπειρία. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και για όλη την υποστήριξη που έλαβα από όλους στην πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους που με καλωσόρισαν από την πρώτη μέρα. Κρατάω τις καλές στιγμές και ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον"

TAGS ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ