ΒΕΖΕΝΚΟΒ

Σάσα Βεζένκοβ: Τι απομένει για να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό

Σάσα Βεζένκοβ: Τι απομένει για να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Οι Τορόντο Ράπτορς έκαναν waive τον Σάσα Βεζένκοβ. Πλέον, απομένει ένα ακόμα βήμα για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να ανακοινώσει το deal που έχει υπογραφεί με τον Βούλγαρο φόργουορντ.

Ο Σάσα Βεζένκοβ απαρνήθηκε πλήρως τα 6.6 εκατομμύρια δολάρια που είχε λαμβάνειν από το συμβόλαιό του στο NBA τη σεζόν 2024/25 και οι Τορόντο Ράπτορς τον έκαναν waive τη Δευτέρα (22/7), ανοίγοντάς του τον δρόμο για να επιστρέψει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο Βούλγαρος φόργουορντ θα πρέπει να κάνει υπομονή άλλες 48 ώρες για να αποκτήσει την πλήρη ελευθερία του και να γυρίσει στους ερυθρόλευκους. Για τις επόμενες δύο μέρες, ο 28χρονος ψηλός θα μείνει στη δεξαμενή των waivers, κι αν καμία ομάδα από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου δεν τον τραβήξει από εκεί, για να τον εντάξει στο ρόστερ της, τότε ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να ανακοινώσει με κάθε επισημότητα το "χρυσό" deal που έχει ήδη υπογραφεί.

Με δεδομένο ότι ο Βεζένκοβ έχει εκφράσει με κάθε τρόπο την επιθυμία του να αποχωρήσει από τις ΗΠΑ και να γυρίσει στο Λιμάνι, μοιάζει σχεδόν απίθανο το ενδεχόμενο κάποια ομάδα από το NBA να τον "τσιμπήσει" από τους waivers. Ως εκ τούτου, μετά το πέρας του 48ωρου Βεζένκοβ και Ολυμπιακός αναμένεται να σμίξουν εκ νέου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ