ΑΡΗΣ

Σε αναμονή του Κλαρκ

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ματσόν 51;

Τα 43α γενέθλιά του γιόρτασε τη Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη ο Αντρέα Ματσόν.

Ο Ιταλός τεχνικός όπως ήταν επόμενο ήταν το κεντρικό πρόσωπο της προπόνησης που λόγω συναυλίας στο Αλεξάνδρειο έγινε στο κλειστό της ΜΕΝΤ. Απών ήταν ο Κίκι Κλαρκ που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού από όπου αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη.
" Ο Θανάσης Τζεβελέκης παίρνει το αγαλματίδιο του καλύτερου προέδρου, ο Γιάννης Δαμιανίδης αυτό του καλύτερου διευθύνοντα συμβούλου, ο Αντρέα Ματσόν του καλύτερου κόουτς, χωρίς από όλα αυτά να εξαιρούνται όλοι οι παίκτες μου", τόνισε ο Ματσόν σε συνέντευξη που παραχώρησε στα "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7" ενώ για τον Μπλάγκοτα Σέκουλιτς είπε πως: " Η αλήθεια είναι ότι δέχτηκε μία πολύ καλή προσφορά από την Άλμπα Βερολίνου και δεν μπορούσαμε να μην του επιτρέψουμε να φύγει. Ήταν βέβαια και επιλογή του. Για να παίζει κάποιος παίκτης στον Άρη πρέπει να αισθάνεται άνετα και να είναι δυνατός πνευματικά".

Για τον Μπρέισι Ράιτ δήλωσε: " Ελπίζω και εύχομαι να καταφέρουμε να τον έχουμε στον αγώνα με την Καβάλα. Θα μιλήσουμε με τον γιατρό της ομάδας για την κατάστασή του. Η τελική απόφαση θα παρθεί την Πέμπτη. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος", ενώ για τον τελικό του Κυπέλλου: " Είδα όλα τα παιχνίδια για τον θεσμό του Κυπέλλου που έγιναν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη. Ο τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ήταν πολύ ανταγωνιστικός. Συμμετείχαν δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν υπήρχε αρκετός κόσμος στο γήπεδο. Ο τελικός είναι γιορτή και θα πρέπει να τον παρακολουθεί περισσότερος κόσμος. Για παράδειγμα στην Ισπανία, στην Ιταλία και στη Ρωσία τα γήπεδα είναι πάντα γεμάτα".

Κι όσο για τον καλύτερο παίκτη του τελικού ο Ματσόν τόνισε πως σύμφωνα με τον ίδιο ήταν: " Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ο καλύτερος παίκτης. Ήταν αυτός που καθόρισε το παιχνίδι. Θα μπορούσε εύκολα να συμμετέχει στο ΝΒΑ".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ