ΑΡΗΣ

Σε αναμονή του Μπάβτσιτς

Σε αναμονή του Μπάβτσιτς

Μετά το διπλό όχι των Στεφάν Νάτσφεϊ και Μάρκο Σκέκιτς ο Λευτέρης Σούμποτιτς περιμένει την απάντηση του Έντιν Μπάβτσιτς θέλοντας να ενισχύσει το ρόστερ του Άρη.

Πρόκειται για τον 27χρονο Βόσνιος πάουερ φόργουορντ/σέντερ με ύψος 2.10μ. της ουκρανικής Χιμίκ στον οποίο η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έχει προχωρήσει ήδη σε πρόταση για την απόκτησή του.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα μπορέσει να μείνει ελεύθερος ή όχι από την ομάδα του ώστε να μπορέσει σε πρώτη φάση να καλύψει το κενό που άφησε η λύση του συμβολαίου του Ντέγιαν Μπορόβνιακ για το υπόλοιπο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Βέβαια βάση του ύψους του ο Μπάβτσιτς σε περίπτωση που αποκτηθεί δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον προάγγελο για να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από το ρόστερ του Άρη ο Αμερικανός Τζον Τόμας όπως εξάλλου και επιθυμεί εδώ και μέρες.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να βρεθεί ένας ακόμη παίκτης τη φορά αυτή περισσότερο στα χαρακτηριστικά του Χρήστου Ταπούτου ώστε να αποτελέσει το συμπλήρωμα του.

Όσον αφορά τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να κάνει την επανεμφάνισή του στο παιχνίδι της Παρασκευής (18/03, 20:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Σούμποτιτς θα ήθελε να έχει στην διάθεσή του και τον Μπάβτσιτς με κριτήριο να αποτελεί το αν θα μπορέσει σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο να λύσει το συμβόλαιό του ώστε στην συνέχεια να έρθει στην Θεσσαλονίκη.

Ο 27χρονος το 2006 είχε γίνει ντραφτ στο ΝΒΑ όπου επιλέχθηκε στο Νο56 από τους Τορόντο Ράπτορς χωρίς όμως να αγωνιστεί εκεί ενώ φέτος ξεκίνησε την χρονιά στην ιταλική Μπρίντιζι για να φύγει μετά από τέσσερα παιχνίδια για την Ουκρανία και την Χιμίκ με την οποία σε 21 αγώνες πρωταθλήματος έχει κατά μ.ό. 9,2 πόντους και 5,1 ριμπάουντ σε 24,5 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ