ΑΡΗΣ

Σε αναμονή του Ράιτ

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ματσόν 51;

Αποδεκατισμένος θα ταξιδέψει το απόγευμα για την Αθήνα ο Άρης εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με το Μαρούσι

Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη όπως ήταν αναμενόμενο στις σημερινές του δηλώσεις πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης στάθηκε ιδιαίτερα στην κακοδαιμονία της ομάδας, με τόσους πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς λέγοντας: " Σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για μας. Είναι απίστευτο σχεδόν το πόσο πολλούς τραυματισμούς έχουμε".

" Μας χτύπησε μεγάλη κακοτυχία τον τελευταίο καιρό. Είναι καταστάσεις που δεν μπορεί κανείς να προβλέψει και πρέπει απλά να τις αντιμετωπίσουμε. Θα πάμε με δέκα ή έντεκα παίκτες στην Αθήνα και ανάμεσα τους θα είναι ένας 16χρονος και ένας 18χρονος. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις και να υπερβάλλουμε εαυτούς".

Ο Ματσόν θα ξέρει στις αρχές της άλλης εβδομάδας, πότε θα μπορεί να υπολογίζει σε Ηλιάδη, Σκορδίλη, ενώ για τουλάχιστον δέκα ακόμη ημέρες θα είναι εκτός ο Μάρσαλ και για ένα μήνα περίπου ο Γκαβέλ. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή την εβδομάδα η ομάδα του Άρη δεν συμπλήρωνε ούτε δεκάδα παικτών για τις προπονήσεις, αλλά όπως τόνισε ο Ιταλός τεχνικός: " Έχουμε πολλές απουσίες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε ο Άρης. Το DNA αυτής της ομάδας μας επιβάλλει να παλεύουμε πάντα για τη νίκη. Ακόμη και ένας 16χρονος όταν φοράει αυτήν την φανέλα πρέπει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό".

Ο Ματσόν κλήθηκε να απαντήσει και για κάποια νέα προσθήκη ή αλλαγή παίκτη επισημαίνοντας πως: " Με τόσους τραυματισμούς είναι λογικό πως θα χρειαστούμε κάποιον παίκτη ακόμη. Μελετούμε μια λίστα πέντε υποψηφίων παικτών και αμέσως μετά το παιχνίδι θα πάρουμε την απόφαση μας", με βασικό εξ αυτών τον Μπρέισι Ράιτ που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι πολύ πιθανό στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου να είναι στην Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά του ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς: " Mας περιμένει σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά τώρα που στην ομάδα αντιμετωπίζουμε τόσα πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών. Θα έχουμε μάλιστα απέναντι μια ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αυτό το διάστημα. Το Μαρούσι με τις τελευταίες εμφανίσεις έχει αποδείξει πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Με δεδομένα τα προβλήματα απουσιών που θα έχουμε, το Μαρούσι θεωρώ πως είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι. Θα παλέψουμε όμως σκληρά όλοι σαν ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ