ΑΡΗΣ

Σε αναζήτηση του αντι-Στίνσον

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ματσόν 51;

Την ίδια ώρα που οι παίκτες απολαμβάνουν το ρεπό τους ο Ματσόν σκέφτεται τι θα γίνει με τους Στίνσον-Μπέλσερ

Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη καλείται να αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι με τους Κέρτις Στίνσον και Κόρεϊ Μπέλσερ όπως και το αν θα αποκτηθεί σμολ φόργουορντ.
Ήδη για τον πρώτο έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως μετράει ώρες μη έχοντας ικανοποιήσει από την μέχρι τώρα παρουσία του. Ωστόσο το πρόβλημα του Ματσόν έχει να κάνει με το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρει αυτό που ψάχνει από την αμερικάνικη αγορά. Όσον αφορά δε τον Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς που προτάθηκε δεν φαίνεται να τον απασχολεί.

Όσον αφορά στον Μπέλσερ, παραμένει χωρίς συμβόλαιο και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ξεκαθαριστεί αν θα το υπογράψει. Το σίγουρο πάντως είναι ότι με τις εμφανίσεις του επί ιταλικού εδάφους δεν ικανοποίησε γι' αυτό χρησιμοποιήθηκε ως σμολ φόργουορντ πίσω από τον Ρίτσαρτσον ο Κακιούζης.

Από εκεί και πέρα για την ενίσχυση της θέσης του σμολ φόργουορντ το όνομα του Δημήτρη Τσαλδάρη είναι πάντα στο προσκήνιο. Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη που γνωρίζει η ομάδα, η διοίκηση αλλά και ο Ματσόν που τον είχε φέρει πριν τρία χρόνια και ήταν από την αρχή θετικός ως προς την παραμονή του.

Έτοιμα για παραλαβή τα διαρκείας
Η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία της ομάδας προκειμένου να προμηθεύονται τις κάρτες διαρκείας οι οποίες είναι έτοιμες.

Τελειώνοντας η διοίκηση ευχαρίστησε και τη Λέσχη Φίλων Άρη για τη βοήθειά της στην εκτύπωση.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ