ΠΑΟΚ

Σε αναζήτηση του διαδόχου

Σε αναζήτηση του διαδόχου
Φλεβαράκης

Τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Αλεξανδρή αναζητούν στον ΠΑΟΚ, αφού ο "τίγρης" μετακόμισε στον Κολοσσό

Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Βαγγέλη Αλεξανδρή χώρισαν όπως είναι γνωστό μετά και τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Τάκης Πανελούδης, όπου και διαπιστώθηκε ότι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν είναι δυνατή η άμεση ανανέωση της συνεργασίας τους.
Από την πλευρά του ο "τίγρης" χαρακτήρισε "τίμια και αληθινή" τη συζήτηση που είχε με τον κ. Πανελούδη και το απόγευμα της Παρασκευής πέρασε για τελευταία φορά από το PAOK Sports Arena, για να αποχαιρετήσει τους παίκτες της ομάδας και τους συνεργάτες του και με την ευκαιρία πραγματοποίησε και την τελευταία του προπόνηση.

Κι αν σήμερα λιγότερο από τρεις μέρες μετά την μη ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε και ανακοινώθηκε από τον Κολοσσό Ρόδου τα πρώτα ονόματα διαδόχων ακούστηκαν σχεδόν αμέσως. Συγκεκριμένα αυτά είναι του Κώστα Φλεβαράκη, του Γιάννη Χριστόπουλου που όλα όμως δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην Ολυμπιάδα Πατρών αφήνοντας την ΑΕΛ αλλά και δύο Σέρβων. Ο λόγος για τον Μιχάιλο Ούβαλιν της Μένγκα Ισχράνα που τερμάτισε στην 8η θέση της Σερβικής Λίγκα και ο Ντράγκαν Άρσιτς από την Ζντράβλιε.

Όπως και να έχει πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή του ΠΑΟΚ αναμένεται να υπάρξουν από αύριο αν και για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η νέα συνάντηση των υποψηφίων μελών του νέου δ.σ. της ΚΑΕ. Αύριο εξάλλου είναι και η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ όπου θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα συζητηθεί και η κατάσταση στην ομάδα του μπάσκετ.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ