ΑΡΗΣ

Σε δύο εβδομάδες ο Σαρικόπουλος

Σε δύο εβδομάδες ο Σαρικόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος θα μείνει για ακόμη δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης της προετοιμασίας του Άρη προς αποφυγή τυχόν υποτροπής.

Προς αποφυγή τυχόν υποτροπής ο Ζήσης Σαρικόπουλος θα μείνει για ακόμη δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης της προετοιμασίας του Άρη.

Αυτό προέκυψε μετά από την χθεσινή εξέταση που υποβλήθηκε ο 23χρονος διεθνής σέντερ του Άρη στην Αθήνα και διαπιστώθηκε πως το γόνατό του χρειάζεται και άλλη ενδυνάμωση.

Ο Σαρικόπουλος μπορεί να αισθάνεται το γόνατό του πολύ καλύτερα ωστόσο αποδέχθηκε την εισήγηση του γιατρού που έχει παρακολουθήσει όλη την αποθεραπεία του για να μην μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης.

Ο 23χρονος διεθνής σέντερ είναι να επιστρέψει στην Φλώρινα όπου βρίσκεται η υπόλοιπη αποστολή του Άρη και θα ενημερώσει τον Βαγγέλη Αγγέλου για την κατάσταση του γονάτου του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σαρικόπουλος εκτός του ότι θα χάσει το τουρνουά του Αριστοτέλη Φλώρινας που ξεκινάει αύριο (με την συμμετοχή των Αριστοτέλη Φλώρινας, Αρη, Λουκόιλ Ακαντέμικ και ΚΑΟΔ) και πολύ πιθανό και το νοκ άουτ παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Κατά τα άλλα η διοίκηση της ΚΑΕ Αρης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες απόκτησης του Γιαννούλη Λαρεντζάκη ενώ ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί το Σάββατο στις 18:00 στο επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Αρης, "ARIS LEGEND STORE".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ