ΚΑΒΑΛΑ

Σε καλό δρόμο με Σίμονς

Σε καλό δρόμο με Σίμονς
Σίμονς

Τον Σέντρικ Σίμονς επέλεξε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής για τη φροντ-λάιν. Παρελθόν ο Γκέντριους Γκούστας

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να λένε πολλά για τους δύο αθλητές που θα αποκτηθούν, ωστόσο έχουν καταλήξει στον Αμερικάνο για να καλύψει την πρώτη θέση.
Πρόκειται για αθλητή με εμπειρία από το ΝΒΑ αφού έχει αγωνιστεί σε Σάρλοτ Χόρνετς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Σικάγο Μπουλς και Σακραμέντο Κινγκς από το 2006 μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, όταν και είχε βρεθεί και στο στόχαστρο του Περιστερίου.

Σε περίπτωση απόκτησης του Σίμονς τότε παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ντε Χουάν Κόλινς, που εδώ και μέρες δείχνει να αποτελεί ξένο σώμα. Ερωτηματικό παραμένει και η παραμονή του Γκέντριους Γκούστας.

Την ίδια ώρα δεν τίθεται θέμα ν' αποχωρήσει ο Ντράγκαν Τσέρανιτς αν και ο Αλεξανδρής αναζητά πάντα έναν γκαρντ που θα μπορεί να παίζει και πλέι μέικερ και θα μπορέσει να προσαρμοστεί άμεσα στις ανάγκες της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, σε καλό δρόμο βρίσκεται η αποθεραπεία του Μιλτ Παλάσιο που λογικά την Δευτέρα του Πάσχα αναμένεται να μπει και πάλι σε ρυθμούς ομάδας, ενώ για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.






TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ