ΑΡΗΣ

Σε καλό κλίμα με Πρίφτη

Σε καλό κλίμα με Πρίφτη
INTIME SPORTS

Η πρώτη συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και του Δημήτρη Πρίφτη έγινε στην Θεσσαλονίκη σε καλό κλίμα για την διάθεση συνεργασίας για την νέα χρονιά.

Σε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και του Δημήτρη Πρίφτη με σκοπό την συνεργασία τους την νέα χρονιά.

Για τον λόγο εξάλλου αυτό και το πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού και νυν της Εθνικής ομάδας ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να έχει συνάντηση με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης.

Όπως και έγινε αυτή στο σπίτι του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, παρουσία ακόμη των κ.κ. Χρήστου Γαλιλαία και … Θανάση Πλιάκη.

Στόχος και των δύο πλευρών ήταν εξ αρχής να δώσουνε τα χέρια το συντομότερο δυνατό καθώς ο Πρίφτης από την Δευτέρα θα κινείται στους ρυθμούς της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Πλέον ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει συνάντηση ακόμη και σήμερα με τον εκπρόσωπό του καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ο Πρίφτης ήταν η βασική επιλογή της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης πριν ακόμη από το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας και το οριστικό διαζύγιο που ακολούθησε με τον Μίλαν Μίνιτς.

Τις τελευταίες μέρες υπενθυμίζεται ωστόσο πως η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είχε επαφές και με τον εκπρόσωπο του Παναγιώτη Γιαννάκη, Τάσο Δελημπαλταδάκη, ενώ εξέτασε και την περίπτωση του Ηλία Ζούρου.

Δύο περιπτώσεις που για διαφορετικό λόγο είχανε αρνητική εξέλιξη. Με τον Γιαννάκη λόγω της άρνησής του και με τον Ζούρο λόγω διαφοράς στο οικονομικό όπως διέρρευσε στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Υπενθυμίζεται πως η νυν διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είχε έρθει σε επαφή με τον Πρίφτη και στο τέλος του περασμένου Δεκέμβρη μετά από την λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Αγγέλου. Όταν και ο Χαλκιδιώτης τεχνικός είχε μετακομίσει στην τουρκική Αναντόλου Εφές.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ