ΑΡΗΣ

Σε ρόλο οδηγού ο Τακιανός

Σε ρόλο οδηγού ο Τακιανός

Ο Φώτης Τακιανός αν και έχει συμβόλαιο με τον ΚΑΟΔ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος τεχνικός του Άρη!

Τα πάντα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν οριστικά μέχρι την Παρασκευή (15/07) όταν και είναι να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Μίλαν Μίνιτς.

Ο Σέρβος πρώην τεχνικός του Άρη που προορίζεται για την θέση του τεχνικού συμβούλου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η πρώτη επαφή με τον Τακιανό έχει ήδη γίνει και από την στιγμή που θα υπάρξει συμφωνία με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, θα κληθεί στην συνέχεια να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΚΑΟΔ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπό τις οδηγίες του Τακιανού η ομάδα της Δράμας επέστρεψε μετά από μία δεκαετία και πάλι στην Α1 έχοντας μία εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2.

Εκτός του ΚΑΟΔ ο Τακιανός είχε οδηγήσει στην Α1 πριν από δύο χρόνια και το Πανόραμα με τον Άρη να αποτελεί την μεγαλύτερη προπονητική του πρόκληση.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο Αλεξάνδρειο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης προορίζει τον Μίνιτς ως εκείνο που θα διαχειριστεί το μπάτζετ που θα οριοθετηθεί για την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ