ΑΡΗΣ

Σε ρυθμούς Αμαρουσίου

Σε ρυθμούς Αμαρουσίου
Μάσεϊ

Στον Άρη κινούνται στους ρυθμούς των πλέι οφ που θα φέρουν ως πρώτο αντίπαλο το Μαρούσι

Με τη νίκη τους αυτή οι παίκτες του Άρη υλοποίησαν την υπόσχεσή τους στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη, με την επίτευξη του τέσσερα στα τέσσερα στις τελευταίας τέσσερις αγωνιστικές σερί που θέλουν πλέον να διευρύνουν στα πλέι οφ. Εκεί όπου οι "κίτρινοι" κάτω από τις οδηγίες του Γκόρντον Χέρμπερτ καλούνται να πετύχουν τον βασικό στόχο της χρονιάς που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρωλίγκα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.
" Ήταν σίγουρα μία μεγάλη νίκη και θα πρέπει να χτίσουμε επάνω σε αυτήν εν όψει των πλέι οφ αλλά και να διορθώσουμε τις όποιες αδυναμίες μας", τονίζει ο Δημήτρης Τσαλδάρης με τον Σάββα Ηλιάδη να πρόσθεσε πως: " Πριν 3-4 εβδομάδες είπαμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που μας απέμεναν ώστε να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα πλέι οφ. Παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή του ΠΑΟΚ ωστόσο κερδίσαμε και αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και συνεχίζουμε".

Μοναδικός απών από την σημερινή προπόνηση του Άρη, πρώτης στα πλαίσια της μίνι προετοιμασίας για την σειρά του Α΄ γύρου των πλέι οφ με το Μαρούσι ο Λάζαρος Αγαδάκος. Ο σέντερ του Άρη αναμένεται σύμφωνα και με το πρόγραμμα της αποθεραπείας του να μην την προλάβει ενώ η επόμενη προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι αύριο το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής πριν το διήμερο ρεπό που θα ακολουθήσει.


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ