ΠΑΟΚ

Σέκουλιτς: "Χρειαζόμαστε τον κόσμο"

Σέκουλιτς: "Χρειαζόμαστε τον κόσμο"
Σέκουλιτς

Τη βοήθεια του κόσμου ζήτησε ο Μπλάγκοτα Σέκουιτρς, ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού με την ΑΕΚ

Ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς που επισκέφτηκε μαζί με τους συμπαίκτες του το βράδυ της Τετάρτης τον Ντάριους Ουάσινγκτον, δηλώνει έτοιμος για τον πρώτο αγώνα του 2007, το Σάββατο με την ΑΕΚ, και καλεί τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να έρθουν στο γήπεδο και να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ομάδας.
" Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά τη νέα χρονιά. Αυτό είναι κάτι που το θέλουμε όλοι και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να το πετύχουμε. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό και πολύ καλά αποτελέσματα πριν από τη διακοπή κι ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο και ακόμη καλύτερο ρυθμό. Έχουμε όμως πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά, γιατί είναι καταστάσεις που συμβαίνουν στις ομάδες. Σίγουρα όμως είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα, ειδικά τώρα που μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ", υποστηρίζει ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς και επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

" Είναι η πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκα στην Ελλάδα, αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΟΚ και το πώς θα κερδίσουμε. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, χρειαζόμαστε τη νίκη για να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας και στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε και χρειαζόμαστε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας".

" Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να δούμε και πάλι το γήπεδο τόσο γεμάτο, όπως και στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να βλέπαμε πολύ κόσμο στο γήπεδο και μία πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Δείξαμε άλλωστε ότι αξίζουμε την συμπαράστασή τους και τους χρειαζόμαστε κοντά μας, ειδικά τώρα που η ομάδα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και πρέπει με κάθε τρόπο να τα ξεπεράσει για να φτάσει στη νίκη".




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ