ΠΑΟΚ

Σέκουλιτς: "Τιμή μου"

Σέκουλιτς: "Τιμή μου"
Σέκουλιτς

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Μπλάγκοτα Σέκουλιτς επιβεβαιώθηκε από όλες τις πλευρές

Από την πλευρά της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση διευκρίνιση όπως την χαρακτήρισε η ίδια όπου αναφερόταν: « Το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου 2007 και ώρα 19.00 έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ –σε συνέχεια ανεπίσημης επαφής στις αρχές της εβδομάδας- επίσημη πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του αθλητή Μπλάγκοτα Σέκουλιτς.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα πριν από την προπόνηση της ομάδας, ο κ. Σέκουλιτς εξέφρασε στον Γενικό Διευθυντή της ομάδας Μπάνε Πρέλεβιτς την επιθυμία του να εκμεταλλευτεί τη μεγάλη ευκαιρία –όπως τη χαρακτήρισε- για την καριέρα του.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εξετάζει την πρόταση, συνυπολογίζοντας με προσοχή όλες τις παραμέτρους και θα ανακοινώσει την απόφασή της μέσα στις επόμενες ημέρες».

Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην ανακοίνωση αφήνεται να εννοηθεί ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της εξετάζει την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και αφήνει να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται ακόμα και να την αποδεχθεί ακόμα και αν σε μία τέτοια περίπτωση στερηθεί έναν από τους καλύτερούς της παίκτες από το ξεκίνημα της χρονιάς όπως είναι ο Σέκουλιτς.

Τι λέει όμως ο Σέκουλιτς αν και το όλο θέμα δεν εξαρτάται από αυτόν; " Γνωρίζω το ενδιαφέρον της Ρεάλ», σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport και συνέχισε: « Δεν μπορώ να πω όμως τίποτε τώρα για αυτό, αφού γίνονται διαπραγματεύσεις και δεν ξέρω πότε θα ολοκληρωθούν. Το θέμα είναι ότι η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μου να ενδιαφέρονται για μένα. Ποιος θα ένιωθε διαφορετικά αν τον ήθελε η Ρεάλ; Εγώ όμως είμαι ευχαριστημένος εδώ. Πάντως η ομάδα θα αποφασίσει για το αν πρέπει να φύγω η όχι. Ίσως όλα τελειώσουν στην κλήρωση του ULEB Cup στην Βαρκελώνη", μια κλήρωση που θα γίνει σήμερα.

Στα αγωνιστικά οι Λάζαρος Αγαδάκος και Βλάντο Σκεπάνοβιτς επανήλθαν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και συμμετείχαν κανονικά στο χθεσινό πρόγραμμα στα πλαίσια της μίνι προετοιμασίας για το αυριανό παιχνίδι με το Αιγάλεω όπως κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στην σημερινή μεσημεριανή τελευταία προπόνηση.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ