ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σερέλης: "Θα υποστηρίξουμε την ένσταση για το παιχνίδι με την Παρί"

Σερέλης: "Θα υποστηρίξουμε την ένσταση για το παιχνίδι με την Παρί"
PRINTSCREEN

Ο Χρήστος Σερέλης ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα υποστηρίξει την ένσταση που κατατέθηκε στον αγώνα με την Παρί για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέθεσε ένσταση κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Παρί, με τον Χρήστο Σερέλη να επιβεβαιώνει ότι οι πράσινοι θα την υποστηρίξουν λεπτομερώς.

Ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν την πρώτη αναφορά που απαιτούνταν και ότι μετά από ένα χρονικό διάστημα - περίπου 1.5 ώρας - θα την υποστηρίξουν με λεπτομέρειες.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη:

Για το τι πήγε στραβά στο παιχνίδι με την Παρί: "Μπήκαμε στον ρυθμό της Παρί, το είχαμε συζητήσει, ήταν κάτι που δεν το θέλαμε, είναι μια ομάδα που τρέχει πάρα πολύ γρήγορα. Δυστυχώς μπήκαμε σε αυτόν τον ρυθμό από νωρίς και δώσαμε εύκολους πόντους. Και το δεύτερο πράγμα που πήγε στραβά ήταν ότι ακόμα και όταν η άμυνά μας ήταν καλή, επιτρέψαμε 17 επιθετικά ριμπάουντ, νομίζω ήταν καθοριστικά. Για 30 λεπτά τουλάχιστον ήμασταν πίσω στο σκορ. Δίκαια χάσαμε".

Για το αν ο Παναθηναϊκός υποτίμησε την Παρί: "Δε θα πω ότι είναι υποτίμηση. Είναι ένα θέμα το γεγονός ότι είναι μια άγνωστη ομάδα, με παίκτες που δεν είναι καιρό στην Euroleague. Είχαμε δει το παιχνίδι, οι παίκτες είναι έμπειροι, ξέρουν ότι πρέπει να μοχθήσεις για να κερδίσεις. Μπήκαμε στον ρυθμό της Παρί πολύ γρήγορα και για 30 λεπτά ακολουθώντας αυτόν τον ρυθμό ήμασταν πίσω στο σκορ".

Για το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο για τη νίκη στο ματς με τη Ρεάλ: "Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο. Θα δημιουργηθεί έξτρα κίνητρο γιατί κάναμε μια ήττα και δε θέλουμε να κλείσουμε την εβδομάδα με δεύτερη. Μας ταιριάζει αρκετά σαν ματσάρισμα η Ρέαλ. Μπορούμε να βρούμε στοιχεία να τη χτυπήσουμε, γνωρίζοντάς την καλά. Έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο από το γεγονός ότι έχουμε μια ήττα, που μπορεί στο μέλλον να είναι πρόβλημα για τους βαθμούς που θέλουμε να μαζέψουμε".

Για το αν θα υποστηρίξει ο Παναθηναϊκός την ένσταση που έκανε: "Ναι ναι, έχουμε κάνει το πρώτο κομμάτι που είναι να έχουμε μια αναφορά και έχουμε κάποια ώρα, περίπου 1.5 ώρα για να την υποστηρίξουμε λεπτομερώς. Από ό,τι φαίνεται ναι, θα την υποστηρίξουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ