ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Σερβία: Ο Νίκολα Γιόβιτς ανεβάζει στροφές για να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Σερβία: Ο Νίκολα Γιόβιτς ανεβάζει στροφές για να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
FIBA.BASKETBALL

Ευχάριστα νέα για την Εθνική Σερβίας, καθώς ο Νίκολα Γιόβιτς προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς την Κυριακή (14/7), περίπου δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Το καθεστώς γύρω από τη συμμετοχή ή μη του Νίκολα Γιόβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη των ΜΜΕ της Σερβίας. Ενώ το Σάββατο (13/7) προέκυψαν δημοσιεύματα που ήθελαν τις ελπίδες για την παρουσία του 21χρονου φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ στη Λιλ και στο Παρίσι να μειώνονται αισθητά, την Κυριακή (14/7) επικρατεί ένα κλίμα αισιοδοξίας.

Κι αυτό γιατί ο Γιόβιτς προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς στο Βελιγράδι, όπου έμεινα για να δουλέψει ατομικά, την ώρα που ο Σβέτισλαβ Πέσιτς και οι υπόλοιποι Σέρβοι διεθνής ταξίδεψαν στο Άμπου Ντάμπι για φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γιόβιτς μέτρησε 7.7 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 46 παιχνίδια με τους Χιτ, ενώ φτάνοντας στη Σερβία για την έναρξη της προετοιμασίας των δευτεραθλητών κόσμου, εμφανίστηκε με προστατευτική μπότα, σοκάροντας άπαντες.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Mozzart Sport, η σερβική ομοσπονδία μπάσκετ αναμένεται να έχει ένα ραντεβού με τον head coach των Μαϊάμι Χιτ και βοηθό προπονητή της Team USA, Έρικ Σπόλστρα, προκειμένου να αξιολογήσουν από κοινού την κατάσταση υγείας και ετοιμότητας του Γιόβιτς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ