EUROBASKET

Σερβία-Ρωσία: 70-59

Σερβία-Ρωσία: 70-59
New Image

Η Σερβία ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση με τη Ρωσία και επιβλήθηκε με 70-59

Οι Σέρβοι χάρη στην καλή τους άμυνα και με πρωταγωνιστή τον Κρίστιτς έκαναν επιμέρους σκορ 14-4 στην τρίτη περίοδο και προηγήθηκαν με 49-32. Από κει και έπειτα οι Ρώσοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν προκειμένου να ανατρέψουν την εισβάρος τους κατάσταση και το μόνο που κατάφεραν να μειώσουν.
Τα δεκάλεπτα: 13-13, 32-28, 49-32, 70-59.

Σερβία (Ίβκοβιτς): Πόποβιτς 8, Τέπιτς 2, Έρτσεγκ 2, Κέτσμαν 2, Μάρκοβιτς 5 (1), Τρίπκοβιτς 4, Κρίστιτς 24, Πέροβιτς 8, Βελίτσκοβιτς 9 (1), Μπιέλιτσα 1, Πάουνιτς 5.

Ρωσία (Μπλατ): Βοροντσέβιτς 5 (1), Κουρμπανόφ , Μπίκοφ 5 (1), Φριτζόν 10 (2), Σοκολόφ , Βιάλτσεφ 4, Μόνια 8 (2), Πονκρασόφ3 (1) , ΜακΚάρθι 1, Σβεντ 8 (3), Μοζγκόφ 15.

Εκτός δωδεκάδας ήταν για τη Σερβία ο Μίλος Τεόντοσιτς και για τη Ρωσία ο Βίκτορ Κριάπα.

Μετά το τέλος του ματς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε: " Από το Νοέμβριο που οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή μας στο τουρνουά είχαμε διαρκή συνεργασία με τον φίλο μου τον Τάκη Μπακογεώργο και θέλω να ευχαριστήσω την ΕΟΚ για αυτό το πολύ δυνατό τουρνουά που έγινε σε πολύ καλές συνθήκες".

"Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και τα ματς. Πιστεύω εμφανίσαμε μία πειθαρχημένη ομάδα που δουλεύει σκληρά. Ήταν τα τελευταία μας παιχνίδια εν όψει της Πολωνίας. Θα ολοκληρώσουμε την προετοιμασία στο Βελιγράδι. Εύχομαι το καλύτερο δυνατό για την ελληνική ομάδα, που διαθέτει πολύ ταλέντο

".

Ο Ντέιβιντ Μπλατ από την πλευρά του ανέφερε: " Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα και η οποία στο τρίτο δεκάλεπτο έχτισε μια διαφορά που της έδωσε τη νίκη. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά και πάλι στο δεύτερο δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο.

Ίσως το πρόβλημά μας πλέον να είναι η κούραση, το γεγονός ότι δεν έχουμε αρκετούς παίκτες ώστε να προσφέρουμε μεγαλύτερη ξεκούραση σε κάποιους. Και φυσικά μας έλειπε και ο Κριάπα, ο οποίος εκτός από το σκοράρισμα προσφέρει πολλά σε εμπειρία και φυσικά ως ηγέτης σε αυτή την ομάδα. Μας λείπει ο Κιριλένκο που είναι ένας πραγματικά μεγάλος παίκτης, αλλά αυτός που πραγματικά μας λείπει πάρα πολύ είναι ο Τζέι Αρ Χόλντεν

".










TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ