ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σερβικά media: "Ερυθρός Αστέρας και Ολυμπιακός συμφώνησαν, ο Φιλίπ Πετρούσεβ επιστρέφει στο Βελιγράδι"

Σερβικά media: "Ερυθρός Αστέρας και Ολυμπιακός συμφώνησαν, ο Φιλίπ Πετρούσεβ επιστρέφει στο Βελιγράδι"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Συμφωνία Ολυμπιακού - Ερυθρού Αστέρα για την μετακόμιση του Φιλίπ Πετρούσεβ στο Βελιγράδι αναφέρουν το απόγευμα του Σαββάτου (10/8) σερβικά media.

Λίγες ώρες μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Φιλίπ Πετρούσεβ βλέπει το όνομά του να παίζει στα σερβικά media για έναν ακόμη λόγο.

Σύμφωνα με σερβικές ιστοσελίδες, οι παράγοντες Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα συμφώνησαν ώστε ο 24χρονος ψηλός να μετακομίσει τη σεζόν 2024/25 στο Βελιγράδι και να έχει έναν ρόλο σημαντικότερο από εκείνον που θα έχει ή από εκείνον που μπορεί να έχει σε ένα ρόστερ στο οποίο βρίσκονται επίσης ο Σάσα Βεζένκοβ και ο Άλεκ Πίτερς.

Όπως αναφέρουν στη Σερβία, ο Ερυθρός Αστέρας θα καλύψει το συμβόλαιο του Πετρούσεβ για την ερχόμενη περίοδο, γεγονός που σημαίνει πως σε αυτή την περίπτωση θα τον αποκτήσει πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού. Όλα αυτά, την ώρα που οι πρόεδροι του Ολυμπιακού έχουν δηλώσει πως το ρόστερ έχει κλείσει και στον Πειραιά δεν έχουν δείξει διάθεση να αφήσουν μέλος τους ελεύθερο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τη σεζόν 2023/24 ο Πετρούσεβ είχε 6.3 πόντους (51% στο δίποντο, 29% στο τρίποντο, 78% στις βολές), 3.3 ριμπάουντ και 7.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 15:37 σε 22 αγώνες της EuroLeague με την φανέλα των ερυθρόλευκων.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει στη φροντ λάιν του τους Λούκα Μίτροβιτς, Μάικ Ντάουμ, Ούρος Πλάβσιτς, Ντάλιμπορ Ίλιτς, Τζόελ Μπόλομποϊ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ