ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Δεν διαλέγουμε αντιπάλους"

Σφαιρόπουλος: "Δεν διαλέγουμε αντιπάλους"
Σφαιρόπουλος INTIME SPORTS

Ο βοηθός προπονητή της Εθνικής Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την κλήρωση του Μουντομπάσκετ

Για την κλήρωση και τους αντιπάλους στον όμιλο είπε: " Πρώτα θα πρέπει να δούμε τις ομάδες αν και είναι νωρίς να συλλέξουμε πληροφορίες γιατί δεν ξέρουμε πως θα είναι. Είναι καλό ωστόσο ότι αποφύγαμε κάποιες μεγάλες δυνάμεις όντας στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας", είπε αρχικά στον "SPORT 103FM".

" Ότι παίζουμε βέβαια με τη διοργανώτρια Τουρκία έχει και τα θετικά και τα αρνητικά του. Σίγουρα το γήπεδο θα είναι φανατισμένο εις βάρος μας αλλά θα μας δώσει ένα δυνατό παιχνίδι εν όψει της συνέχειας όπως και ότι θα αποφύγουμε τους Τούρκους σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι".

"Θα κοιτάξουμε στον όμιλό μας να κάνουμε όσο πιο πολλές νίκες γίνεται για τα χιαστί παιχνίδια. Η Εθνική θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αφού υπάρχει μια μεγάλη παρακαταθήκη που ακολουθεί αυτή την ομάδα με όλους να έχουν επίγνωση ότι η Εθνική θα πρέπει να διεκδικεί τις υψηλές θέσεις

".

Όσο για την πορεία προς το βάθρο και ειδικότερα στα παιχνίδια του ομίλου εν όψει των χιαστί δήλωσε: " Όταν είσαι σοβαρή ομάδα δεν μπορείς να διαλέγεις παιχνίδια και αντιπάλους και θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ένα-ένα. Έχουμε κάνει έναν αρχικό προγραμματισμό για φιλικά παιχνίδια και ένα ή δύο με τους Αμερικάνους αλλά και το Ακρόπολις που και πάλι θα είναι δυνατό όπως πάντα".

"Ο στόχος μας θα είναι να διεκδικήσουμε τις πρώτες θέσεις του ομίλου ώστε να παίξουμε με θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες του Δ' ομίλου. Το πιο σημαντικό θα είναι να τερματίσουμε ή πρώτοι ή δεύτεροι. Τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι τα χιαστί".

"Εκεί θα πρέπει να είναι έτοιμη η ομάδα με πιο σημαντικά να είναι τα δύο πρώτα. Σημαντικό ωστόσο θα είναι να είναι υγιείς οι Έλληνες παίκτες μας ώστε να πάμε με γεμάτο οπλοστάσιο στην Τουρκία και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό



".



TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ