ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Είχαμε δύσκολη αποστολή"

Σφαιρόπουλος: "Είχαμε δύσκολη αποστολή"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι η Νίζνι εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή σε ύψος που διαθέτει ως ομάδα.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του από τη Νίζνι:

" Γνωρίζαμε ότι είχαμε μια δύσκολη αποστολή σήμερα. Πιστεύω, όμως, ότι κατά διαστήματα δείξαμε αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και υπήρχαν στιγμές, που λειτουργήσαμε σε άμυνα και επίθεση όπως ακριβώς θέλαμε απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επίπεδου.

Είναι προφανές ότι είχαμε και "κενά" διαστήματα, στα οποία δώσαμε εύκολα καλάθια μέσα στην ρακέτα. Στα σημεία εκείνα η Νίζνι εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή σε ύψος που διαθέτει ως ομάδα".

Στη συνέχεια είπε: " Κρατάμε από το σημερινό ματς τα καλά διαστήματα, το ανταγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο δείξαμε για αρκετά μεγάλο διάστημα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέχρι τον τελευταίο αγώνα του "Last 32" του Eurocup".

Τέλος ο Γάιος Σκορδίλης δήλωσε: " Η Νίζνι είναι πολύ καλή ομάδα και ήταν το φαβορί στην σημερινή συνάντηση. Θέλαμε να μείνουμε στην διεκδίκηση της νίκης σε όσο ήταν δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και να "κλέψουμε" την νίκη στο τέλος. Δεν τα καταφέραμε, είχαμε, όμως, κάποια διαστήματα στην αναμέτρηση, που μας δίνουν κουράγιο και δύναμη για να βελτιωνόμαστε για την συνέχεια της σεζόν".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ