ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Είμαστε σε καλή κατάσταση"

Σφαιρόπουλος: "Είμαστε σε καλή κατάσταση"
Σφαιρόπουλος

Την ευκαιρία για την υπέρβαση έχει ο Κολοσσός το Σάββατο (16:00) αφού αντιμετωπίζει τον 4ο Πανελλήνιο

Οι Ροδίτες που είναι πέμπτοι μ' έναν βαθμό λιγότερο, έχουν την ευκαιρία -σε περίπτωση που πάρουν την 5η συνεχόμενη νίκη τους- να διεκδικήσουν το πλασάρισμα στην τελική τετράδα της κανονικής διάρκειας.
" Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που πρωταγωνιστεί όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή της στο Eurocup", είπε στο site του ΕΣΑΚΕ ο κόουτς των "θαλασσί".

" Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετά το σερί νικών που έχουμε σημειώσει και θα παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο εκτός έδρας παιχνίδι το οποίο ούτως ή άλλως θα ήταν δύσκολο για τον φιλοξενούμενο. Θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο".

Ο ηγέτης του Κολοσσού Λανς Χάρις δήλωσε: " Όλοι ξέρουμε ότι ο Πανελλήνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα που τα πηγαίνει πολύ καλά και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία".

"Εμείς θα μπούμε στο παρκέ για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να δώσουμε μία ευκαιρία στους εαυτούς μας να νικήσει. Θα παίξουμε και θα δούμε τι θα γίνει

".




TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ