ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σφαιρόπουλος: "Είναι σημαντικό οι οπαδοί να σταματήσουν να κλαίνε και να πιστέψουν σε αυτή τη νέα ομάδα"

Σφαιρόπουλος: "Είναι σημαντικό οι οπαδοί να σταματήσουν να κλαίνε και να πιστέψουν σε αυτή τη νέα ομάδα"
PRINTSCREEN

Στις δηλώσεις του μετά από τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Μόρναρ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετέφερε στους οπαδούς των ερυθρόλευκων ότι θα πρέπει να πιστέψουν στη νέα ομάδα που χτίζεται και να σταματήσουν να κλαίνε.

Ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε στην πρώτη του νίκη στη φετινή ABA Liga και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Μόρναρ και για τις προσδοκίες των φιλάθλων της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο κόσμος των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου θα πρέπει να πιστέψει στη νέα προσπάθεια του συλλόγου και να σταματήσει να κλαίει, γιατί η σεζόν είναι μεγάλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

"Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε το παιχνίδι μας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Η ομάδα έκανε πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, θέλει χρόνο. Δουλεύουμε με τον σωστό τρόπο, δουλεύουμε σκληρά και σύντομα θα παίξουμε πολύ καλύτερα.

Θα διαφωνήσω ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Χαλαρώσαμε λίγο μετά τη διαφορά που χτίσαμε. Τότε η άμυνά μας ήταν λιγότερο επιθετική και λιγότερο αποτελεσματική. Για εκείνο το μικρό κομμάτι του παιχνιδιού, δεν μπορώ να πω για υποτίμηση, αλλά δεν ήταν καλή η άμυνα μας.

Ξέρω ότι οι οπαδοί περιμένουν πολλά από την ομάδα. Αλλά θέλω να τους στείλω ένα μήνυμα. Κάθε χρόνο θέλουν Final Four, θέλουν playoffs. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε 12 χρόνια, ο Ερυθρός Αστέρας μόνο μια φορά έφτασε στο Top-8. Οπότε ίσως θα πρέπει να είναι πιο υπομονετικοί, να υποστηρίξουν την ομάδα, να βοηθήσουν αυτή τη νέα ομάδα, να πιστέψουν σε εμάς γιατί δουλεύουμε πολύ σκληρά. Είναι πολύ σημαντικό να μην αρχίζουν να κλαίνε από την πρώτη στιγμή, γιατί η σεζόν είναι μεγάλη. Όλες τις φορές που έχουν κλάψει μέχρι τώρα, δεν έχουν πετύχει τίποτα. Πρέπει να στηρίξουν".

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ABA LEAGUE ΣΕΡΒΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ