STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Έτσι θέλουμε να παίζουμε"

Σφαιρόπουλος: "Έτσι θέλουμε να παίζουμε"
INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Πανιωνίου έμεινε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Πανελευσινιακό, αλλά και την εμφάνιση των παικτών του.

" Μετά τη βαριά ήττα από την Μπιλμπάο θέλαμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Ο Πανελευσινιακός είναι μια καλή δουλεμένη ομάδα με χημεία που παίζει σκληρά στην άμυνα", ανέφερε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

" Ήταν σημαντική η απουσία του Φαγιέ, σεβαστήκαμε όμως στον αντίπαλο. Κάναμε καλή ομαδική δουλειά και έτσι θέλουμε να παίζουμε. Είχαμε τον έλεγχο και στο δεύτερο ημίχορνο εξουδετερώσαμε τα δύο - τρία πράγματα του αντιπάλου που μας είχαν δημιουργήσει πρόβλημα. Η Ελευσίνα ήταν άτυχη με τους τραυματισμούς".

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας ανέφερε: " Συγγνώμη για τη φάση στο τέλος με τον Ρος, ο οποίος έβαλε καλάθι την ώρα που εγώ χαιρετούσα τον κόουτς. Δεν υπάρχει δικαιολογία γι' αυτό, αφού δημιούργησε πρόβλημα από το πουθενά.

Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και μεγάλο ροτέισον. Το σερί που δεχτήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τα τρίποντα του Μπατή στο τέλος της τρίτης περιόδου έκριναν τα πάντα. Εμείς θέλουμε μια προσθήκη όμως η κοινοτική αγορά δεν είναι εύκολη. Ίσως είναι πιο εύκολη μια αλλαγή Αμερικανού".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ