ΑΡΗΣ

Σφαιρόπουλος: "Φανταστική άμυνα"

Σφαιρόπουλος: "Φανταστική άμυνα"
INTIME SPORTS

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του. Ο Ντρούκερ αποτύπωσε τον αγώνα λέγοντας: "Tonight we f***ed up"

Ο Έλληνας προπονητής δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες για την απόδοση που είχαν.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Από την αρχή πήραμε μία διαφορά και την κρατήσαμε. Παίξαμε φανταστική άμυνα και από αυτήν μας βγήκε η επίθεση με κάποια εύκολα καλάθια και στον αιφνιδιασμό. Ήταν πολύ σημαντικό ότι κάναμε μία τέτοια εμφάνιση μετά την νίκη που είχε στην Ευρώπη", τόνισε Ο Σφαιρόπουλος και συνέχισε:


"Συνήθως δεν κάνω αναφορά σε παίκτες αλλά θα πρέπει να το κάνω τη φορά αυτή για τον Τσάμη και τον Παππά που καλύψανε το κενό του Τζόρνταν (σ.σ. υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Πέμπτης ενώ απών ήταν και ο Καυκής). Ο Γκόλεματς είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και έμπειρος παίκτης με την εμπειρία του να τον βοήθησε να προσαρμοστεί άμεσα".

Από την πλευρά του, ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, ο Άγγελος Τσάμης υποστήριξε: " Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές για την μεγάλη νίκη. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα με επιμονή και υπομονή. Παίξαμε μία επιθετική άμυνα και κρατήσαμε μία διαφορά από την αρχή ως το τέλος και το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο. Θα έχουμε επιστροφές και το παιχνίδι θα είναι καλύτερη για τον Κολοσσό".


Αναφορικά με την προσωπική του εμφάνιση υπογράμμισε: "Σημασία δεν έχει ποιος ξεχωρίζει σε ένα παιχνίδι. Σημασία έχει η ομάδα".

Ντρούκερ: "Tonight we f***ed up"

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Σαρόν Ντρούκερ στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και τη βαριά ήττα της ομάδας του. " Δεν κάναμε τίποτα καλά (σ.σ. είπε χαρακτηριστικά: Tonight we f***ed up). Είχαμε άστοχα σουτ. Είχαμε μία κακή αμυντική λειτουργία χωρίς να μπορώ να εξηγήσω τον λόγο. Μπορώ να δώσω δέκα δικαιολογίες αλλά δεν θέλω να δώσω καμία. Η ομάδα μου ωστόσο θα πρέπει να είναι έτοιμη για το παιχνίδι της Τρίτης στην Κροατία", τόνισε ο Ισραηλινός και συμπλήρωσε:


"Ασφαλώς και δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Δεν θέλω να πω για κάποιον ότι ευθύνεται. Είμαστε ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα πρέπει να πάρουμε αυτό που χρειάζεται από αυτό το παιχνίδι και να συνεχίζουμε".

Τέλος, ο Ντέγιαν Μπορόβνιακ αρκέστηκε να πει: " Δεν έχουμε δικαιολογία για σήμερα και εύχομαι στο μέλλον να μην επαναληφθεί. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα του Κολοσσού διότι αγωνίστηκε καλύτερα από εμάς και ήθελε πιο πολύ τη νίκη. Ξεκινήσαμε άσχημα, δεν βρίσκαμε στόχο, ήμασταν κακοί στην άμυνα, παρά του ότι προσπαθήσαμε να αντιστρέψουμε τη διαφορά.

Είναι μια δύσκολη κατάσταση για εμάς αλλά κοιτάμε μπροστά ώστε να μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Προερχόμαστε από εξαντλητικό ταξίδι στο Ισραήλ όμως αυτό δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία. Θέλουμε να συνεχίσουμε για τους επόμενους αγώνες".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ