ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Τη μέρα που έχασε τον πατέρα του και βγήκε να παίξει βγήκε το Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα"

"A MOMENT TO REMEMBER"       -   /  -    (  / EUROKINISSI)
"A MOMENT TO REMEMBER" - / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια στενάχωρη ιστορία, που δείχνει όμως το μεγαλείο του Γιώργου Πρίντεζη, μοιράστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, βρέθηκε στο ΣΕΦ για να τιμήσει κι αυτός τον Γιώργο Πρίντεζη, το βράδυ της απόσυρσης της φανέλας του. Η ιστορία που μοιράστηκε ήταν από την ημέρα που ο "Πρι" είχε χάσει τον πατέρα του, αλλά έβαλε κανονικά τα μπασκετικά του παπούτσια και μπήκε να παίξει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Ο Γιώργος έβαλε το τρίποντο με την Μπαρτσελόνα, αλλά η πιο δυνατή στιγμή μας είναι άλλη. Έχουμε αποσυρθεί στο ξενοδοχείο τον Ιούνιο του 2016, πριν από τους τελικούς και 7 το πρωί χτυπάει το σταθερό. Κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει. Ο γιατρός της ομάδας μου ανακοίνωσε ότι έφυγε ο πατέρας του Γιώργου. Με ρώτησε αν έπρεπε να έρθει η μητέρα του να του το ανακοινώσει και είπα ασφαλώς ότι έπρεπε να έρθει.

Ήρθε η μητέρα του, τους άφησα να μιλήσουν και μετά κατέβηκα, μίλησα μαζί τους. Ήταν δύσκολες στιγμές. Και τότε του είπα ότι επειδή είχαμε τον πρώτο τελικό, πως εκείνος θα αποφάσιζε αν θα παίξει. Του είπα να το σκεφτεί και μετά από την πρωινή προπόνηση ήρθε και μου είπε "κόουτς θα παίξω".

Αυτό δείχνει το μεγαλείο της ψυχής του. Τότε βγήκε το "Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα". Εκείνο το βράδυ όλο το γήπεδο φώναζε αυτό το σύνθημα. Έπαιξε για να βοηθήσει την ομάδα. Χάσαμε το πρώτο ματς, κάναμε μπρέικ και πήραμε το πρωτάθλημα με το τρίποντο του Βασίλη. Αυτή ήταν η πιο δυνατή στιγμή μου με τον Γιώργο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ