ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Με τον κόσμο για τη νίκη"

Σφαιρόπουλος: "Με τον κόσμο για τη νίκη"
Σφαιρόπουλος

Την έδρα του θα επιχειρήσει να εκμεταλλευθεί και την Κυριακή (16:30) ο Κολοσσός που υποδέχεται την ΑΕΚ

Ο Αμερικάνος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα το οποίο υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους "θαλασσί" στην αναμέτρηση με την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη.
Στην απουσία του Έντουαρντς πάντως δεν στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που μίλησε για τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του: " Παίζουμε ένα εντός έδρας ματς απέναντι σε μία ομάδα που έχει πάνω κάτω ίδιους στόχους με εμάς. Γι αυτό και πρέπει να δείξουμε τη δέουσα προσοχή και να προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε στο γήπεδο ακριβώς ό,τι έχουμε σχεδιάσει μέσα από τις προπονήσεις μας".

"Σίγουρα χρειάζεται να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση γιατί η ΑΕΚ διαθέτει αθλητές που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν τη ζημιά. Θα πρέπει από τη μία πλευρά να κάνουμε εμείς το δικό μας παιχνίδι και από την άλλη να μην επιτρέψουμε στην ΑΕΚ να κάνει το δικό της. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας, έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου, που είμαι βέβαιος ότι θα γεμίσει το γήπεδο, θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα

".

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Ζάρας τόνισε: " Θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως άλλωστε είμαστε κάθε εβδομάδα για τον αγώνα που έχουμε να δώσουμε. Όλη η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και μάλιστα εντός έδρας και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

"Πιστεύω ότι αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και όπως πραγματικά μπορούμε, τότε θα κερδίσουμε. Η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο έχει πολύ μεγάλη σημασία για μας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν σε αυτήν την προσπάθειά μας

".


TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ