STOIXIMAN GBL

Σφαιρόπουλος: "Να μην επαναληφθεί..."

Σφαιρόπουλος: "Να μην επαναληφθεί..."
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σε κάποιους παίκτες του, καθώς όπως τόνισε δεν έμεινε ευχαριστημένος από την πνευματική τους προετοιμασία. Διαβάστε τι άλλο είπε και τι επισήμανε ο Δημήτρης Πρίφτης

Ευχαριστημένος από τη νίκη, αλλά και απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που δείχνουν ορισμένοι παίκτες του στους αγώνες, έδειξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Έλληνας προπονητής ξεκαθάρισε πως κάποιοι παίκτες του, πρέπει να καταλάβουν ότι κάθε αγώνας ιδιαίτερη και πνευματική προετοιμασία.

Στις δηλώσεις του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε: "Το συμπέρασμα από τον σημερινό αγώνα είναι ότι κάθε ματς χρειάζεται ιδιαίτερη και πνευματική προετοιμασία. Προερχόμασταν από πολύ σημαντική νίκη, αλλά στο μπάσκετ πάντα υπάρχει η επόμενη ημέρα, είτε προέρχεσαι από καλή ημέρα, είτε από κακή. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι παίκτες μας, από τους οποίους δεν έμεινα ευχαριστημένος από την πνευματική προετοιμασία και την κατάσταση τους.

Πιστέψαμε όταν πήραμε διαφορές στο σκορ ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο και δεν παίξαμε καλή άμυνα. Δύο, τρία παιδιά πρέπει να αντιμετωπίζουν καλύτερα τους αγώνες. Ευελπιστώ ότι παρατηρήθηκε σήμερα να μην επαναληφθεί.

Σήμερα καταλάβαμε πόσο μας έλειψε ο αρχηγός μας. Ο αντίπαλος μας είναι φανερά βελτιωμένος και αξιόμαχος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την νίκη. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι για σειρά δυνατών αγώνων. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό τον τομέα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του, αποτέλεσε σήμερα τον έκτο παίκτη μας. Εύχομαι καλή πορεία στον Κολοσσό και στον προπονητή του".

Νωρίτερα το λόγο είχε πάρει ο Μάριος Μπατής ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση: "Γνωρίζαμε ότι ο Κολοσσός είναι πολύ καλή επιθετική ομάδα, που σκοράρει πολλούς πόντους. Ξέραμε, επίσης, ότι μπαίνει πολύ δυνατά στα δεκάλεπτα και ότι είναι βελτιωμένος με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κόουτς Πρίφτη.

Δύο, τρεις φορές, που προηγηθήκαμε με εννέα πόντους, δεν προσπαθήσαμε για το κάτι παραπάνω και ο Κολοσσός βρήκε τρόπους να μείνει στην διεκδίκηση της νίκης. Κρατάμε την νίκη, έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς την προσεχή Τετάρτη (11/12) με αντίπαλο την Μπεσίκτας στο Ελληνικό για το Eurocup.

Είμαι ευτυχισμένος για την επιστροφή μετά τον τραυματισμό μου. Ευχαριστώ τον γιατρό του Πανιωνίου Μπάμπη Σωτηρόπουλο και τον φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Γκρεκό".

Πρίφτης: "Να προχωρήσουμε βήμα βήμα"

Στην αντίπερα όχθη, ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο που έπαιξε σημαντικό ρόλο κατά τη γνώμη του: "Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την νίκη. Το παιχνίδι ήταν σκληρό, με έντονο αμυντικό προσανατολισμό και αρκετές επαφές. Για μας το πρώτο ημίχρονο έπαιξε σημαντικό ρόλο. Δεν ανταποκριθήκαμε αμυντικά και δώσαμε ελεύθερα σουτ στον Κάρτερ. Κάναμε κακό πρώτο δεκάλεπτο και ήταν μια κακή βάση για την συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αμυντικά, βρήκαμε λύσεις από την ζώνη, παίξαμε καλύτερα χωρίς την μπάλα και είχαμε καλύτερες πάσες και μειώσαμε τα λάθη μας. Κάναμε 12 στο πρώτο ημίχρονο και 6 στο δεύτερο.

Δημιουργήσαμε καλύτερες προϋποθέσεις στο δεύτερο μέρος και μικρές λεπτομέρειες δεν μας επέτρεψαν να νικήσουμε. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, οι ομάδες είναι ισοδύναμες, πρέπει να προχωρήσουμε βήμα, βήμα, με υπομονή και διάρκεια".

Τέλος, ο Γιάννης Γεωργαλλής σχολίασε: "Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος μας είναι σκληρός και παίζει με ενέργεια. Κατά διαστήματα αντιδράσαμε πολύ καλά στην ενέργεια του Πανιωνίου και είμαστε στεναχωρημένοι, γιατί δεν πήραμε κάτι παραπάνω από αυτό το ματς. Κάτι που είναι πολύ ενθαρρυντικό μετά τις αλλαγές προπονητών. Συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ